Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc sukun Fc Opole
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Klungelig pakt Torbiński de bal. Makulec speelt de bal door. Wenta is nu in balbezit. Ocipka onderschept slim de pass. Ocipka draait met de bal, schiet en ... Praski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kosider rent richting de bal. Kosider geeft een hoge lob. Inworp. Wojski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobieszewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pobuta onderschept slim de pass. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka haalt uit met een fantastische trap. Praski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Fc Opole 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc sukun 43%, Fc Opole 57%.
Fc sukun - Fc Opole 0:1

49e minuut.
Torbiński is nu in balbezit. Makulec verovert de bal door een tackle van achteren. Makulec probeert naar een medespeler te passen. Ocipka is nu in balbezit. Ocipka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Urbanek de bal. Wunsz onderschept slim de pass. Wunsz passt de bal zonder na te denken. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek draait met de bal, schiet en ... Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Torbiński rent richting de bal. Kieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek is nu in balbezit. Kieszek is nu in balbezit. Kieszek draait met de bal, schiet en ... Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc sukun 46%, Fc Opole 54%.
Fc sukun - Fc Opole 0:1