Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze Albion Gks Bochnia
Normal Tactiek mid 2
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Talarek de bal. Koczar rent richting de bal. Koczar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gawkowski de bal onder controle te krijgen. Zmyślony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze Albion - Gks Bochnia 0:1

6e minuut.
Komorkiewicz rent richting de bal. Komorkiewicz geeft een lange en hoge pass. Talarek kopt de bal weg. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zmyślony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Atłachowicz passt de bal zonder na te denken. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőzsér onderschept slim de pass. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kolenička met een sublieme pass. Daar is Talarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniecki is nu in balbezit. Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Talarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kolenička neemt de hoekschop. Talarek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Delmas speelt de bal door. Tuğsuz probeert naar een medespeler te passen. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tuğsuz passt de bal zonder na te denken. Kolenička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenička passt de bal in één keer door. Talarek heeft problemen om de bal te vangen. Talarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tuğsuz probeert naar een medespeler te passen. Kolenička probeert naar een medespeler te passen. Talarek is nu in balbezit. Talarek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Słowacki de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rokosza neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze Albion 65%, Gks Bochnia 35%.
Freeze Albion - Gks Bochnia 0:1

58e minuut.
Klungelig pakt Boniecki de bal. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talarek speelt de bal door. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Atłachowicz rent richting de bal. Tuğsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğsuz met een sublieme pass. Talarek rent richting de bal. Talarek schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Słowacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tuğsuz is nu in balbezit. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz begaat een overtreding. Tuğsuz krijgt een gele kaart. Atłachowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Atłachowicz kan niet meer verder spelen. Bizacki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Słowacki rent richting de bal. Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Talarek probeert naar een medespeler te passen. Koczar is nu in balbezit. Koczar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tuğsuz met een snelle inworp. Kolenička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenička passt de bal zonder na te denken. Talarek rent richting de bal. Talarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tuğsuz controleert de bal met de borst. Tuğsuz passt de bal in één keer door. Kolenička met een sublieme pass. Koczar is nu in balbezit. Koczar draait met de bal, schiet en ... Zmyślony bokst de bal weg.

83e minuut.
Kolenička verovert de bal door een tackle van achteren. Kolenička speelt de bal door. Talarek probeert de bal met de borst te controleren. Talarek schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Rokosza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kobylański komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Popielski met de inworp. Skrzyniecki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Komorkiewicz ... Strafschop! Skrzyniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrzyniecki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freeze Albion - Gks Bochnia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze Albion 80%, Gks Bochnia 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freeze Albion - Gks Bochnia 1:1