Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Suspenders Namber Olsztyn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Prusakiewicz is nu in balbezit. Kuśmiecki rent richting de bal. Prusakiewicz is nu in balbezit. Kuśmiecki rent richting de bal. Kuśmiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kuśmiecki rent richting de bal. Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kościelniak is nu in balbezit. Zimny onderschept slim de pass. Zimny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny schiet op doel. Kuświk rent richting de bal. Kuświk geeft de bal voor. Malarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Namber Olsztyn 1:0

25e minuut.
Żeleński rent richting de bal. Kuśmiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żeleński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rołka met een snel genomen vrije trap. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński haalt uit met een fantastische trap. Malarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gajda geeft de bal voor. Prędota is nu in balbezit. Doliński maakt een afschuwelijke overtreding. Doliński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Zimny is nu in balbezit. Zimny met een sublieme pass. Doliński is nu in balbezit. Doliński schiet op doel. Malarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Namber Olsztyn 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Suspenders 52%, Namber Olsztyn 48%.
Blue Suspenders - Namber Olsztyn 2:0

46e minuut.
Daar is Zimny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmiecki rent richting de bal. Kuśmiecki passt de bal met de wreef. Kuświk rent richting de bal. Kuświk geeft een hoge lob. Malarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Biniaś rent richting de bal. Prusakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Harasiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rołka de bal onder controle te krijgen. Prusakiewicz rent richting de bal. Prusakiewicz draait met de bal, schiet en ... Mańk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Namber Olsztyn 2:1

69e minuut.
Daar is Kościelniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościelniak speelt de bal door. Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Prusakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Prusakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Suspenders - Namber Olsztyn 2:2

75e minuut.
Kurczab kopt de bal weg. Borycki heeft problemen om de bal te vangen. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny rent richting de bal. Zimny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Suspenders 51%, Namber Olsztyn 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Suspenders - Namber Olsztyn 2:2