Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejarze D8 Jacko
Normal Tactiek D8
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 31.2
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Lazar is nu in balbezit. Dolgun onderschept slim de pass. Dolgun passt de bal met de wreef. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - D8 Jacko 0:1

7e minuut.
Czarnocki controleert de bal met de borst. Igloński rent richting de bal. Igloński passt de bal in één keer door. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - D8 Jacko 0:2

9e minuut.
Lazar onderschept slim de pass. Pingiewko is nu in balbezit. Igloński verovert de bal door een tackle van achteren. Igloński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - D8 Jacko 0:3

16e minuut.
Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko verovert de bal door een tackle van achteren. Igloński met een sublieme pass. Kristensen heeft problemen om de bal te vangen. Kristensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - D8 Jacko 0:4

22e minuut.
Pingiewko verovert de bal door een tackle van achteren. Igloński verovert de bal door een tackle van achteren. Igloński geeft de bal voor. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Meule rent richting de bal. Meule passt de bal in één keer door. Pingiewko is nu in balbezit. Kristensen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristensen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lazar is nu in balbezit. Kristensen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristensen passt de bal zonder na te denken. Kaundjiev is nu in balbezit. Kaundjiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - D8 Jacko 0:5

33e minuut.
Kochan onderschept slim de pass. Kochan speelt de bal door. Argüello speelt de bal door. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen draait met de bal, schiet en ... Janocha bokst de bal weg.

41e minuut.
Kristensen is nu in balbezit. Igloński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen rent richting de bal. Kristensen met een sublieme pass. Kaundjiev is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejarze 82%, D8 Jacko 18%.
Kolejarze - D8 Jacko 0:5

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Janocha niet meer kan verder spelen. Jankowicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kaundjiev is nu in balbezit. Kristensen rent richting de bal. Kaundjiev rent richting de bal. Kaundjiev draait met de bal, schiet en ... Jankowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - D8 Jacko 0:6

57e minuut.
Dolgun passt de bal in één keer door. Igloński rent richting de bal. Igloński passt de bal met de wreef. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jankowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kochan de bal onder controle te krijgen. Tyczkała is nu in balbezit. Tyczkała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejarze 55%, D8 Jacko 45%.
Kolejarze - D8 Jacko 0:6