Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc sukun Gks Bochnia
Normal Tactiek mid 2
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Vén met een sublieme pass. Komorkiewicz speelt de bal door. Kolenička speelt de bal door. Łątka is nu in balbezit. Łątka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Sobieszewski rent richting de bal. Tuğsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğsuz speelt de bal door. Łątka is nu in balbezit. Łątka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Gks Bochnia 0:1

6e minuut.
Rokosza is nu in balbezit. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Komorkiewicz geeft een hoge lob. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar geeft een hoge lob. Łątka is nu in balbezit. Łątka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rokosza neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pobuta de bal. Koczar verovert de bal door een tackle van achteren. Koczar haalt uit met een fantastische trap. Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Gks Bochnia 0:2

13e minuut.
Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka geeft de bal voor. Koczar speelt de bal door. Kolenička rent richting de bal. Kolenička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Praski met een sublieme pass. Komorkiewicz kopt de bal weg. Torbiński is nu in balbezit. Łątka verovert de bal door een tackle van achteren. Łątka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wenta geeft een hoge lob. Rokosza heeft problemen om de bal te vangen. Zaroda probeert naar een medespeler te passen. Koczar rent richting de bal. Koczar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bobula met een harde bal richting middenveld. Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pobuta krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Tuğsuz de bal. Tuğsuz passt de bal zonder na te denken. Kolenička speelt de bal door. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka verovert de bal door een tackle van achteren. Łątka schiet op doel. Praski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar draait met de bal, schiet en ... Praski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Gks Bochnia 0:3

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolenička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka haalt uit met een fantastische trap. Praski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Gks Bochnia 0:4

38e minuut.
Klungelig pakt Tuğsuz de bal. Wojski is nu in balbezit. Met opzet legt Tuğsuz zijn tegenspeler op de grond. Tuğsuz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Komorkiewicz rent richting de bal. Komorkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Łątka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łątka draait met de bal, schiet en ... Praski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Gks Bochnia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc sukun 75%, Gks Bochnia 25%.
Fc sukun - Gks Bochnia 0:5

51e minuut.
Mačėkūnas passt de bal in één keer door. Łątka rent richting de bal. Łątka passt de bal zonder na te denken. Koczar heeft problemen om de bal te vangen. Koczar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Gks Bochnia 0:6

57e minuut.
Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Wojski probeert de bal aan de voet te houden. Mačėkūnas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mačėkūnas krijgt een gele kaart. Wojski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wojski kan niet meer verder spelen. Wojski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szefler komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Doeltrap. Mizda met een harde bal richting middenveld. Komorkiewicz speelt de bal door. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Pobuta de bal. Koczar verovert de bal door een tackle van achteren. Koczar met een sublieme pass. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Komorkiewicz speelt de bal door. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka passt de bal in één keer door. Koczar is nu in balbezit. Koczar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kolenička is nu in balbezit. Kolenička probeert naar een medespeler te passen. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka is nu in balbezit. Łątka draait met de bal, schiet en ... Praski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc sukun 67%, Gks Bochnia 33%.
Fc sukun - Gks Bochnia 0:6