Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Suspenders Fc Opole
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Doliński de bal. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec passt de bal in één keer door. Kurczab is nu in balbezit. Kurczab geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Moczygęba is nu in balbezit. Żeleński onderschept slim de pass. Kosider verovert de bal door een tackle van achteren. Kieszek is nu in balbezit. Kieszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zimny is nu in balbezit. Zimny probeert naar een medespeler te passen. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński draait met de bal, schiet en ... Kossok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Fc Opole 1:0

41e minuut.
Moczygęba is nu in balbezit. Moczygęba geeft de bal voor. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka onderschept slim de pass. Ocipka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Suspenders - Fc Opole 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Suspenders 49%, Fc Opole 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Suspenders - Fc Opole 1:1

55e minuut.
Wunsz is nu in balbezit. Gajda onderschept slim de pass. Makulec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gajda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurczab met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Kossok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosider legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zimny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zimny neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kossok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Suspenders - Fc Opole 2:1

75e minuut.
Moczygęba rent richting de bal. Moczygęba geeft de bal voor. Buraczek rent richting de bal. Lenort onderschept slim de pass. Lenort geeft de bal voor. Mańk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Suspenders 30%, Fc Opole 70%.
Blue Suspenders - Fc Opole 2:1