Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejarze Gks Bochnia
Normal Tactiek mid 2
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 39.9
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Kolenička verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kolenička de bal. Kolenička speelt de bal door. Talarek rent richting de bal. Talarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kolenička met een snelle inworp. Tuğsuz is nu in balbezit. Tuğsuz passt de bal met de wreef. Koczar rent richting de bal. Koczar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Janocha met een sublieme pass. Komorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Komorkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Talarek is nu in balbezit. Talarek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Tuğsuz met een sublieme pass. Kolenička is nu in balbezit. Kolenička passt de bal zonder na te denken. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jacoszek probeert de bal aan de voet te houden. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski rent richting de bal. Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Talarek draait met de bal, schiet en ... Janocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Kolenička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolenička speelt de bal door. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talarek draait met de bal, schiet en ... Janocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - Gks Bochnia 0:1

36e minuut.
Tuğsuz onderschept slim de pass. Tuğsuz speelt de bal door. Kolenička speelt de bal door. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talarek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejarze 79%, Gks Bochnia 21%.
Kolejarze - Gks Bochnia 0:1

48e minuut.
Koczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczar probeert naar een medespeler te passen. Lenczewski is nu in balbezit. Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Talarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Talarek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ostroróg de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rokosza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talarek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - Gks Bochnia 0:2

56e minuut.
Nowosad met de inworp. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rokosza krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kolenička probeert naar een medespeler te passen. Talarek heeft problemen om de bal te vangen. Pingiewko rent richting de bal. Talarek onderschept slim de pass. Talarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz speelt de bal door. Koczar probeert naar een medespeler te passen. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - Gks Bochnia 0:3

76e minuut.
Pingiewko rent richting de bal. Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Talarek speelt de bal door. Koczar is nu in balbezit. Koczar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft een lange en hoge pass. Kolenička probeert naar een medespeler te passen. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talarek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejarze 70%, Gks Bochnia 30%.
Kolejarze - Gks Bochnia 0:3