Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc sukun Namber Olsztyn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Wysokiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Borycki de bal. Kazanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Namber Olsztyn 1:0

18e minuut.
Jackiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wojciechowski met de inworp. Topolewski is nu in balbezit. Topolewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zaroda rent richting de bal. Zaroda geeft de bal voor. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta draait met de bal, schiet en ... Kazanecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wenta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Prusakiewicz zijn tegenspeler op de grond. Prusakiewicz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Jackiewicz de bal. Topolewski rent richting de bal. Topolewski speelt de bal door. Prusakiewicz rent richting de bal. Prusakiewicz schiet op doel. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topolewski is nu in balbezit. Topolewski geeft een hoge lob. Prusakiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

35e minuut.
Harasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harasiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kościelniak met een snel genomen vrije trap. Skrzat rent richting de bal. Skrzat probeert naar een medespeler te passen. Kuśmiecki is nu in balbezit. Kuśmiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kuśmiecki is nu in balbezit. Kuśmiecki passt de bal zonder na te denken. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusakiewicz is nu in balbezit. Prusakiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc sukun 56%, Namber Olsztyn 44%.
Fc sukun - Namber Olsztyn 1:0

58e minuut.
Kazanecki rent richting de bal. Kazanecki schiet op doel. Borycki kan de bal niet met de borst controleren. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pobuta met een sublieme pass. Harasiński probeert de bal aan de voet te houden. Kazanecki is nu in balbezit. Sobieszewski is nu in balbezit. Sobieszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sukun - Namber Olsztyn 2:0

87e minuut.
Kościelniak passt de bal met de wreef. Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Kuśmiecki rent richting de bal. Kuśmiecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wenta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Harasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topolewski geeft een hoge lob. Daar is Bobula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusakiewicz rent richting de bal. Prusakiewicz schiet op doel. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc sukun 59%, Namber Olsztyn 41%.
Fc sukun - Namber Olsztyn 2:0