Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Opole Freeze Albion
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Mitka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wunsz met een snelle inworp. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kieszek met een sublieme pass. Atłachowicz rent richting de bal. Atłachowicz passt de bal met de wreef. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki met een sublieme pass. Ocipka rent richting de bal. Bizacki onderschept slim de pass. Bizacki geeft de bal voor. Kossok bokst de bal weg. Lisiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Opole - Freeze Albion 0:1

42e minuut.
Nicpoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki probeert naar een medespeler te passen. Zamcur rent richting de bal. Zamcur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Moczygęba rent richting de bal. Moczygęba geeft een hoge lob. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Kieszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Opole - Freeze Albion 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Opole 59%, Freeze Albion 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Opole - Freeze Albion 1:1

48e minuut.
Bizacki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lenort met een snelle inworp. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek draait met de bal, schiet en ... Zmyślony bokst de bal weg.

74e minuut.
Wunsz verovert de bal door een tackle van achteren. Kieszek is nu in balbezit. Kieszek geeft een lange en hoge pass. Ocipka is nu in balbezit. Ocipka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kieszek heeft problemen om de bal te vangen. Ocipka rent richting de bal. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka verovert de bal door een tackle van achteren. Ocipka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kossok trapt de bal weg van het doel. Kieszek kopt de bal weg. Mitka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ocipka rent richting de bal. Ocipka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Opole 43%, Freeze Albion 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Opole - Freeze Albion 1:1