Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejarze Freeze Albion
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Nowosad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorgolewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamcur rent richting de bal. Zamcur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejarze - Freeze Albion 0:1

22e minuut.
Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgolewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgolewski probeert naar een medespeler te passen. Zamcur rent richting de bal. Zamcur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Szaniawski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitka. Mitka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejarze 46%, Freeze Albion 54%.
Kolejarze - Freeze Albion 0:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popielski met een snelle inworp. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki onderschept slim de pass. Skrzyniecki schiet op doel. Janocha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pingiewko geeft een lange en hoge pass. Gawkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Atłachowicz de bal. Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szaniawski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niziołek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki geeft een hoge lob. Czarnocki kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Popielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bizacki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Skrzyniecki is nu in balbezit. Bizacki is nu in balbezit. Bizacki met een sublieme pass. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur schiet op doel. De bal raakt de paal. Janocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejarze 59%, Freeze Albion 41%.
Kolejarze - Freeze Albion 0:1