Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gks Bochnia Fc Opole
mid 2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Mačėkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačėkūnas passt de bal zonder na te denken. Łątka is nu in balbezit. Łątka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lisiecki de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Kobylański geeft een lange en hoge pass. Lisiecki heeft problemen om de bal te vangen. Łątka rent richting de bal. Łątka schiet op doel. Kosider probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

22e minuut.
Moczygęba is nu in balbezit. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łątka de bal. Łątka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Drăgoescu probeert naar een medespeler te passen. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański passt de bal in één keer door. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu passt de bal met de wreef. Makulec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mačėkūnas is nu in balbezit. Mačėkūnas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nicpoń geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talarek met een snelle inworp. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gks Bochnia 17%, Fc Opole 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gks Bochnia - Fc Opole 0:0

46e minuut.
Wunsz rent richting de bal. Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Talarek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łątka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łątka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisiecki de bal. Łątka rent richting de bal. Łątka haalt uit met een fantastische trap. Kossok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Fc Opole 1:0

51e minuut.
Moczygęba onderschept slim de pass. Moczygęba geeft de bal voor. Łątka kopt de bal weg. Talarek is nu in balbezit. Talarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kossok met een harde bal richting middenveld. Deleanu kopt de bal weg. Mačėkūnas heeft problemen om de bal te vangen. Mačėkūnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Fc Opole 2:0

69e minuut.
Deleanu passt de bal zonder na te denken. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański passt de bal zonder na te denken. Łątka is nu in balbezit. Łątka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Deleanu passt de bal met de wreef. Mačėkūnas rent richting de bal. Łątka rent richting de bal. Łątka haalt uit met een fantastische trap. Kossok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Fc Opole 3:0

83e minuut.
Lisiecki geeft de bal voor. Deleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosider de bal. Mačėkūnas rent richting de bal. Mačėkūnas schiet op doel. Kossok bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gks Bochnia - Fc Opole 4:0

89e minuut.
Mačėkūnas onderschept slim de pass. Mačėkūnas passt de bal zonder na te denken. Łątka rent richting de bal. Łątka draait met de bal, schiet en ... Kossok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gks Bochnia 16%, Fc Opole 84%.
Gks Bochnia - Fc Opole 4:0