Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Opole Namber Olsztyn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Harasiński rent richting de bal. Makulec speelt de bal door. Wojciechowski is nu in balbezit. Ocipka verovert de bal door een tackle van achteren. Ocipka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szalewicz met een snelle inworp. Daar is Moczygęba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczygęba met een sublieme pass. Ocipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Szalewicz geeft een hoge lob. Nicpoń is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topolewski. Topolewski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kuśmiecki is nu in balbezit. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz passt de bal met de wreef. Ocipka is nu in balbezit. Ocipka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Harasiński heeft problemen om de bal te vangen. Ocipka rent richting de bal. Wysokiński is nu in balbezit. Ocipka onderschept slim de pass. Ocipka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Opole 50%, Namber Olsztyn 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Opole - Namber Olsztyn 0:0

56e minuut.
Harasiński geeft de bal voor. Skrzat rent richting de bal. Kosider begaat een overtreding. Skrzat raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuśmiecki komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kuśmiecki onderschept slim de pass. Szalewicz rent richting de bal. Kuśmiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmiecki draait met de bal, schiet en ... Prusakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Kossok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kossok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocipka is nu in balbezit. Ocipka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Opole - Namber Olsztyn 1:0

76e minuut.
Wojciechowski met een snelle inworp. Harasiński rent richting de bal. Harasiński met een sublieme pass. Topolewski rent richting de bal. Topolewski geeft de bal voor. Kossok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prusakiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Opole - Namber Olsztyn 1:1

80e minuut.
Klungelig pakt Kieszek de bal. Harasiński rent richting de bal. Moczygęba rent richting de bal. Ocipka rent richting de bal. Ocipka haalt uit met een fantastische trap. Malarski bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicpoń is nu in balbezit. Topolewski begaat een overtreding. Topolewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Szalewicz rent richting de bal. Skrzat onderschept slim de pass. Skrzat met een sublieme pass. Prusakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusakiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Opole 59%, Namber Olsztyn 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Opole - Namber Olsztyn 1:1