Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan RKS Zagłębie
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 19.2
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Bała rent richting de bal. Bała passt de bal zonder na te denken. Floriańczyk rent richting de bal. Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 1:0

9e minuut.
Jerolimov onderschept slim de pass. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski speelt de bal door. Soszyński rent richting de bal. Soszyński draait met de bal, schiet en ... Wersaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Witucki krijgt een gele kaart. Bała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bała legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wersaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 2:0

12e minuut.
Valleri geeft een lange en hoge pass. Daar is Floriańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Wersaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 3:0

13e minuut.
Witucki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jerolimov de bal. Jerolimov met een sublieme pass. Siekalski is nu in balbezit. Siekalski haalt uit met een fantastische trap. Soczewka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Soszyński rent richting de bal. Soszyński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Betka de bal onder controle te krijgen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski schiet op doel. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała probeert naar een medespeler te passen. Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valleri geeft een hoge lob. Szamotulski kopt de bal weg. Wersaczewski bokst de bal weg. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 4:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Delijewski de bal onder controle te krijgen. Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka passt de bal in één keer door. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel. De bal raakt de paal. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 5:0

25e minuut.
Jerolimov met een sublieme pass. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk rent richting de bal. Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Pachelski de bal. Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov passt de bal in één keer door. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 6:0

30e minuut.
Dziewanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerolimov speelt de bal door. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński onderschept slim de pass. Soszyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 7:0

31e minuut.
Betka is nu in balbezit. Betka passt de bal in één keer door. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński schiet op doel. Floriańczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 8:0

34e minuut.
Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szamotulski de bal onder controle te krijgen. Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor probeert naar een medespeler te passen. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Valleri met de inworp. Soszyński probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valleri zal de hoekschop nemen. Szamotulski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Delijewski geeft de bal voor. Inworp. Valleri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szamotulski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 9:0

42e minuut.
Petrisor is nu in balbezit. Bała is nu in balbezit. Bała speelt de bal door. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 10:0

42e minuut.
Kokosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała rent richting de bal. Bała geeft de bal voor. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Łątka rent richting de bal. Łątka passt de bal in één keer door. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov geeft een hoge lob. Szamotulski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 24%, RKS Zagłębie 76%.
Orkan - RKS Zagłębie 11:0

50e minuut.
Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov passt de bal in één keer door. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Floriańczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 12:0

52e minuut.
Bała speelt de bal door. Petrisor probeert naar een medespeler te passen. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zięcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bała rent richting de bal. Bała haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 13:0

55e minuut.
Jerolimov geeft een hoge lob. Daar is Soszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 14:0

59e minuut.
Daar is Jerolimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerolimov passt de bal met de wreef. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamotulski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Soszyński is nu in balbezit. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Valleri kopt de bal weg. Soszyński rent richting de bal. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 15:0

70e minuut.
Wersaczewski speelt de bal door. Łątka kopt de bal weg. Delijewski is nu in balbezit. Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Soszyński speelt de bal door. Valleri geeft een lange en hoge pass. Daar is Zięcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Bała onderschept slim de pass. Bała passt de bal met de wreef. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski schiet op doel. Wersaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 16:0

77e minuut.
Jerolimov met een sublieme pass. Bała rent richting de bal. Bała probeert naar een medespeler te passen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov heeft problemen om de bal te vangen. Jerolimov probeert naar een medespeler te passen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Petrisor probeert naar een medespeler te passen. Valleri is nu in balbezit. Valleri geeft de bal voor. Floriańczyk kopt de bal weg. Jerolimov geeft een hoge lob. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 17:0

82e minuut.
Szamotulski onderschept slim de pass. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamotulski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Karacan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łątka met de inworp. Valleri rent richting de bal. Valleri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szamotulski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 18:0

88e minuut.
Valleri geeft een hoge lob. Delijewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Soszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - RKS Zagłębie 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 16%, RKS Zagłębie 84%.
Orkan - RKS Zagłębie 19:0