Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madryt098 bboy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Gorzeński kopt de bal weg. Klungelig pakt Bania de bal. Lubowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lubowicz krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lipka rent richting de bal. Lipka haalt uit met een fantastische trap. Sieniuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lubowicz zal de hoekschop nemen. Machnacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Popajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - bboy 1:0

23e minuut.
Lipka is nu in balbezit. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz passt de bal in één keer door. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madryt098 58%, bboy 42%.
real madryt098 - bboy 1:0

52e minuut.
Gorzeński geeft de bal voor. Polski heeft problemen om de bal te vangen. Polski speelt de bal door. Taborski is nu in balbezit. Taborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madryt098 - bboy 1:1

67e minuut.
Rzepa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Twaróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski is nu in balbezit. Twaróg verovert de bal door een tackle van achteren. Twaróg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - bboy 1:2

71e minuut.
Radłowski rent richting de bal. Pilch onderschept slim de pass. Pilch passt de bal zonder na te denken. Twaróg is nu in balbezit. Twaróg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Polski met de inworp. Pilch speelt de bal door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - bboy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madryt098 41%, bboy 59%.
real madryt098 - bboy 1:3