Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kp błęitni FC Kapi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kopański geeft een hoge lob. Szczygłowski rent richting de bal. Wiśniowiecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wiśniowiecki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Makieła kopt de bal weg. Sobieski geeft een lange en hoge pass. Gryczan probeert de bal met de borst te controleren. Najdecki rent richting de bal. Najdecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kp błęitni - FC Kapi 0:1

19e minuut.
Szczygłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Forycki is nu in balbezit. Szczygłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygłowski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Makieła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klimowski geeft een hoge lob. Ruszczyc is nu in balbezit. Ruszczyc geeft een lange en hoge pass. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp błęitni 58%, FC Kapi 42%.
kp błęitni - FC Kapi 0:1

52e minuut.
Budnicki passt de bal in één keer door. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski speelt de bal door. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kp błęitni - FC Kapi 1:1

53e minuut.
Najdecki rent richting de bal. Pietruszka verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieski met een sublieme pass. Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Piwnicki rent richting de bal. Oswos onderschept slim de pass. Wiśniowiecki speelt de bal door. Najdecki is nu in balbezit. Najdecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sobieski speelt de bal door. Oswos rent richting de bal. Budnicki begaat een overtreding. Budnicki krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Oswos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiśniowiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gryczan heeft problemen om de bal te vangen. Korczak speelt de bal door. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp błęitni 37%, FC Kapi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kp błęitni - FC Kapi 1:1