Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polipwerty RKS Zagłębie
Liga Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 17.9
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Floriańczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maiella met de inworp. Itteren heeft problemen om de bal te vangen. Itteren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Delijewski geeft de bal voor. Inworp. Zagorda met de inworp. Itteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Itteren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Maiella haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Floriańczyk trapt de bal weg van het doel. Zagorda rent richting de bal. Zagorda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Koyuncu is nu in balbezit. Koyuncu geeft een hoge lob. Pachelski probeert de bal aan de voet te houden. Itteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Itteren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Niepiekło rent richting de bal. Kamenyuki verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenyuki passt de bal zonder na te denken. Maiella is nu in balbezit. Maiella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik geeft een hoge lob. Siekalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Maiella rent richting de bal. Maiella passt de bal met de wreef. Itteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Itteren haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - RKS Zagłębie 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polipwerty 35%, RKS Zagłębie 65%.
Polipwerty - RKS Zagłębie 1:0

46e minuut.
Zagorda passt de bal in één keer door. Daar is Itteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zięcik de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koyuncu verovert de bal door een tackle van achteren. Koyuncu met een sublieme pass. Itteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Itteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - RKS Zagłębie 2:0

87e minuut.
Pachelski heeft problemen om de bal te vangen. Citko rent richting de bal. Citko passt de bal in één keer door. Itteren rent richting de bal. Itteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - RKS Zagłębie 3:0

90e minuut.
Puszkin rent richting de bal. Finella verovert de bal door een tackle van achteren. Finella speelt de bal door. Kokosiński is nu in balbezit. Kokosiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polipwerty 41%, RKS Zagłębie 59%.
Polipwerty - RKS Zagłębie 3:0