Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kp błęitni real madryt098
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kaszubski heeft problemen om de bal te vangen. Piwnicki is nu in balbezit. Kaszubski begaat een overtreding. Kaszubski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Lubowicz met een sublieme pass. Korczak probeert de bal aan de voet te houden. Lipka rent richting de bal. Lipka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Korczak de bal. Lubowicz rent richting de bal. Lubowicz passt de bal in één keer door. Lipka rent richting de bal. Lipka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Płyta de bal. Szczygłowski is nu in balbezit. Pala rent richting de bal. Szczygłowski onderschept slim de pass. Szczygłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hryniewiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pala is nu in balbezit. Szczygłowski begaat een overtreding. Szczygłowski krijgt een gele kaart. Pala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zarudzki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lubowicz met de inworp. Daar is Lipka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kp błęitni - real madryt098 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp błęitni 38%, real madryt098 62%.
kp błęitni - real madryt098 0:1

53e minuut.
Piwnicki rent richting de bal. Lipka onderschept slim de pass. Lipka probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gorzeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościnika verovert de bal door een tackle van achteren. Gościnika passt de bal met de wreef. Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp błęitni 59%, real madryt098 41%.
kp błęitni - real madryt098 0:1