Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madryt098 Orkan
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
93% Spel op eigen helft 7%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Valleri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hablowetz rent richting de bal. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz geeft een hoge lob. Hablowetz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:1

7e minuut.
Podschun kopt de bal weg. Brintazzoli rent richting de bal. Hrehoruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brintazzoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Hablowetz met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Valleri passt de bal in één keer door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli passt de bal in één keer door. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Zołda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Pala de bal. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli passt de bal in één keer door. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Zołda bokst de bal weg.

13e minuut.
Petrisor met de inworp. Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov geeft een lange en hoge pass. Szamotulski probeert de bal met de borst te controleren. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:2

17e minuut.
Kaszubski is nu in balbezit. Podschun verovert de bal door een tackle van achteren. Podschun speelt de bal door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:3

19e minuut.
Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valleri met een sublieme pass. Brintazzoli probeert naar een medespeler te passen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Jerolimov met de inworp. Hablowetz geeft een lange en hoge pass. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski schiet op doel. Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:4

24e minuut.
Szamotulski passt de bal in één keer door. Oglocki controleert de bal met de borst. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:5

24e minuut.
Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski passt de bal met de wreef. Maculewicz is nu in balbezit. Brintazzoli onderschept slim de pass. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. Zołda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov geeft de bal voor. Klungelig pakt Hrehoruk de bal. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Zołda trapt de bal weg. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:6

29e minuut.
Zołda met een sublieme pass. Hablowetz kopt de bal weg. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:7

36e minuut.
Valleri geeft een lange en hoge pass. Maculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Hablowetz speelt de bal door. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Maculewicz onderschept slim de pass. Maculewicz speelt de bal door. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor onderschept slim de pass. Petrisor geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Jerolimov geeft een hoge lob. Valleri is nu in balbezit. Valleri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brintazzoli de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hryniewiecki rent richting de bal. Hryniewiecki passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Karacan de bal onder controle te krijgen. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madryt098 94%, Orkan 6%.
real madryt098 - Orkan 0:7

46e minuut.
Kopča komt het veld opgelopen. Benthuys komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lipka onderschept slim de pass. Kopča probeert naar een medespeler te passen. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:8

48e minuut.
Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jerolimov de bal. Jerolimov geeft een hoge lob. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:9

53e minuut.
Petrisor kopt de bal weg. Maculewicz is nu in balbezit. Benthuys verovert de bal door een tackle van achteren. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča draait met de bal, schiet en ... Zołda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Podschun kopt de bal weg. Klungelig pakt Brintazzoli de bal. Kopča speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:10

59e minuut.
Lipka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaszubski de bal. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli onderschept slim de pass. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Brintazzoli onderschept slim de pass. Kopča met een sublieme pass. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Zołda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:11

63e minuut.
Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli passt de bal zonder na te denken. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys schiet op doel. Zołda bokst de bal weg.

66e minuut.
Valleri rent richting de bal. Valleri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oglocki de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zołda trapt de bal weg. Valleri kopt de bal weg. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Karacan kopt de bal weg. Kopča probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oglocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:12

71e minuut.
Valleri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kopča de bal. Kopča passt de bal in één keer door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:13

71e minuut.
Kaszubski speelt de bal door. Lipka rent richting de bal. Benthuys onderschept slim de pass. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Podschun de bal onder controle te krijgen. Kopča met een sublieme pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:14

78e minuut.
Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča is nu in balbezit. Kopča passt de bal in één keer door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov speelt de bal door. Brintazzoli is nu in balbezit. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:15

82e minuut.
Jerolimov heeft problemen om de bal te vangen. Jerolimov geeft de bal voor. Brintazzoli controleert de bal met de borst. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:16

86e minuut.
Zołda speelt de bal door. Podschun kopt de bal weg. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli geeft een hoge lob. Benthuys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Orkan 0:17

90e minuut.
Daar is Hrehoruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli geeft de bal voor. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madryt098 91%, Orkan 9%.
real madryt098 - Orkan 0:17