Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan real madryt098
532 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
12% Spel op eigen helft 88%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 15.4
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


8e minuut.
Podschun passt de bal met de wreef. Valleri rent richting de bal. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Błoński rent richting de bal. Błoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Błoński onderschept slim de pass. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov passt de bal in één keer door. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Oglocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jerolimov neemt de hoekschop. Soszyński springt en kopt de bal. Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 1:0

15e minuut.
Daar is Łątka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łątka geeft de bal voor. Biecke probeert de bal met de borst te controleren. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Oglocki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerolimov met een snelle inworp. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 2:0

33e minuut.
Bała onderschept slim de pass. Bała passt de bal in één keer door. Soszyński rent richting de bal. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zołda met een sublieme pass. Uliniarz kopt de bal weg. Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gorzeński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Valleri is nu in balbezit. Valleri geeft de bal voor. Daar is Błoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 16%, real madryt098 84%.
Orkan - real madryt098 2:0

46e minuut.
Kopča komt het veld opgelopen. Brintazzoli komt het veld opgelopen. Hablowetz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Podschun met de inworp. Valleri geeft de bal voor. Brintazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča geeft de bal voor. Hablowetz heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 3:0

52e minuut.
Inworp. Maculewicz met de inworp. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 4:0

54e minuut.
Radłowski is nu in balbezit. Kopča verovert de bal door een tackle van achteren. Kopča passt de bal in één keer door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 5:0

56e minuut.
Podschun passt de bal met de wreef. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča passt de bal met de wreef. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Valleri probeert naar een medespeler te passen. Kopča probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Zołda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 6:0

59e minuut.
Karacan passt de bal in één keer door. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov geeft een lange en hoge pass. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 7:0

61e minuut.
Hablowetz is nu in balbezit. Kopča is nu in balbezit. Kopča passt de bal met de wreef. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zołda bokst de bal weg.

64e minuut.
Kopča onderschept slim de pass. Kopča geeft een lange en hoge pass. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap. Zołda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 8:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podschun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopča met een sublieme pass. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zołda niet meer kan verder spelen. Grubizna komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Podschun kopt de bal weg. Klungelig pakt Hablowetz de bal. Kopča met een sublieme pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brintazzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli geeft een lange en hoge pass. Grubizna probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Hablowetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hablowetz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki geeft de bal voor. Łątka controleert de bal met de borst. Łątka geeft een lange en hoge pass. Hablowetz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Grubizna trapt de bal weg van het doel. Petrisor kopt de bal weg. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov passt de bal met de wreef. Hablowetz rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 9:0

78e minuut.
Uliniarz speelt de bal door. Lipka rent richting de bal. Brintazzoli onderschept slim de pass. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 10:0

79e minuut.
Hablowetz onderschept slim de pass. Hablowetz passt de bal in één keer door. Brintazzoli is nu in balbezit. Kopča is nu in balbezit. Kopča draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 11:0

82e minuut.
Petrisor verovert de bal door een tackle van achteren. Petrisor geeft een lange en hoge pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli geeft een lange en hoge pass. Hablowetz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Oglocki de bal. Kopča geeft een lange en hoge pass. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 12:0

86e minuut.
Petrisor geeft een hoge lob. Hablowetz kopt de bal weg. Daar is Oglocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - real madryt098 13:0

88e minuut.
Doeltrap. Biecke met een harde bal richting middenveld. Petrisor kopt de bal weg. Brintazzoli probeert de bal aan de voet te houden. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 9%, real madryt098 91%.
Orkan - real madryt098 13:0