Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Zagłębie bboy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Rzepa rent richting de bal. Rzepa passt de bal met de wreef. Delijewski met een sublieme pass. Kokosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokosiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Polski kopt de bal weg. Delijewski rent richting de bal. Rzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepa met een sublieme pass. Taborski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rzepa met een sublieme pass. Betka is nu in balbezit. Betka met een sublieme pass. Daar is Adaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adaś geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wersaczewski speelt de bal door. Niepiekło kopt de bal weg. Kokosiński rent richting de bal. Kokosiński draait met de bal, schiet en ... Machnacki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Zagłębie - bboy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Zagłębie 63%, bboy 37%.
RKS Zagłębie - bboy 1:0

67e minuut.
Witucki probeert naar een medespeler te passen. Kokosiński is nu in balbezit. Gwidon begaat een overtreding. Gwidon krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Popajewski passt de bal met de wreef. Polski rent richting de bal. Polski speelt de bal door. Taborski is nu in balbezit. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Popajewski geeft een lange en hoge pass. Siekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siekalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Witucki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Machnacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Zagłębie - bboy 2:0

88e minuut.
Gwidon passt de bal zonder na te denken. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch passt de bal met de wreef. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski draait met de bal, schiet en ... Wersaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Zagłębie 47%, bboy 53%.
RKS Zagłębie - bboy 2:0