Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kp błęitni Ofensywa Atak
Normal Tactiek wahadło
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 24.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Bohár verovert de bal door een tackle van achteren. Bohár geeft de bal voor. Daar is Sillasoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubint rent richting de bal. Rubint schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Piwnicki onderschept slim de pass. Piwnicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Sypniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Acuña geeft de bal voor. Klungelig pakt Bohár de bal. Bohár passt de bal in één keer door. Sillasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillasoo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruderek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzywa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bohár is nu in balbezit. Sillasoo is nu in balbezit. Rubint is nu in balbezit. Rubint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kp błęitni - Ofensywa Atak 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp błęitni 60%, Ofensywa Atak 40%.
kp błęitni - Ofensywa Atak 0:1

51e minuut.
Bohár speelt de bal door. Acuña rent richting de bal. Acuña geeft een lange en hoge pass. Sillasoo springt en kopt de bal. Zarudzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp błęitni - Ofensywa Atak 0:2

74e minuut.
Bohár kopt de bal weg. Sillasoo is nu in balbezit. Rubint rent richting de bal. Sillasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillasoo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek rent richting de bal. Bruderek passt de bal in één keer door. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rubint is nu in balbezit. Korczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rubint is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bruderek met een snel genomen vrije trap. Bohár rent richting de bal. Bohár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp błęitni 69%, Ofensywa Atak 31%.
kp błęitni - Ofensywa Atak 0:2