Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bboy Orkan
Normal Tactiek 532
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Jerolimov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Błoński de bal. Bała probeert naar een medespeler te passen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. Machnacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bała rent richting de bal. Bała passt de bal in één keer door. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński schiet op doel. Machnacki bokst de bal weg. Błoński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Petrisor probeert naar een medespeler te passen. Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov geeft een hoge lob. Soszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bboy - Orkan 0:1

18e minuut.
Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała verovert de bal door een tackle van achteren. Bała probeert naar een medespeler te passen. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Podschun onderschept slim de pass. Podschun geeft een hoge lob. Adaś probeert de bal met de borst te controleren. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. Machnacki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Błoński de bal. Petrisor speelt de bal door. Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov geeft een hoge lob. Soszyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Błoński de bal. Błoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Valleri kopt de bal weg. Daar is Soszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bała probeert naar een medespeler te passen. Błoński heeft problemen om de bal te vangen. Błoński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bboy 86%, Orkan 14%.
bboy - Orkan 0:1

46e minuut.
Brintazzoli komt het veld opgelopen. Kopča komt het veld opgelopen. Hablowetz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hablowetz rent richting de bal. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz schiet op doel. Machnacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bboy - Orkan 0:2

51e minuut.
Doeltrap. Machnacki trapt de bal weg. Petrisor kopt de bal weg. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Popajewski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valleri zal de hoekschop nemen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bboy - Orkan 0:3

56e minuut.
Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov passt de bal met de wreef. Kopča met een sublieme pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bboy - Orkan 0:4

59e minuut.
Podschun controleert de bal met de borst. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča speelt de bal door. Hablowetz heeft problemen om de bal te vangen. Hablowetz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bboy - Orkan 0:5

60e minuut.
Petrisor is nu in balbezit. Petrisor passt de bal met de wreef. Jerolimov probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pilch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopča onderschept slim de pass. Kopča probeert naar een medespeler te passen. Hablowetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Popajewski heeft problemen om de bal te vangen. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bboy - Orkan 0:6

67e minuut.
Jerolimov geeft de bal voor. Valleri probeert de bal aan de voet te houden. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Valleri geeft een hoge lob. Remiś kopt de bal weg. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bboy - Orkan 0:7

70e minuut.
Jerolimov rent richting de bal. Petrisor is nu in balbezit. Petrisor passt de bal in één keer door. Hablowetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Remiś met een sublieme pass. Petrisor rent richting de bal. Petrisor speelt de bal door. Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Adaś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valleri met de inworp. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepa met een sublieme pass. Kopča speelt de bal door. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Podschun kopt de bal weg. Kopča speelt de bal door. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz schiet op doel. Machnacki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Podschun speelt de bal door. Brintazzoli is nu in balbezit. Valleri is nu in balbezit. Valleri geeft een hoge lob. Hablowetz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Valleri kopt de bal weg. Brintazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli geeft een lange en hoge pass. Daar is Gwidon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bboy 90%, Orkan 10%.
bboy - Orkan 0:7