Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polipwerty kp błęitni
Liga Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 15.9
solid Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Koyuncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagorda is nu in balbezit. Piwnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagorda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zagorda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Budnicki probeert de bal met de borst te controleren. Finella bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Budnicki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Finella wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Finella kan niet meer verder spelen. Citko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Itteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itteren schiet op doel. Zarudzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - kp błęitni 1:0

26e minuut.
Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda rent richting de bal. Sypniewski begaat een overtreding. Sypniewski krijgt een gele kaart. Zagorda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Świerniak de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maiella neemt de hoekschop. Itteren is nu in balbezit. Itteren schiet op doel. Zarudzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świerniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Itteren de bal. Itteren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Korczak met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koyuncu met de inworp. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Korczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwnicki is nu in balbezit. Zagorda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagorda krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ruszczyc speelt de bal door. Koyuncu rent richting de bal. Koyuncu geeft een lange en hoge pass. Itteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Itteren haalt uit met een fantastische trap. Zarudzki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polipwerty 44%, kp błęitni 56%.
Polipwerty - kp błęitni 1:0

46e minuut.
Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Itteren verovert de bal door een tackle van achteren. Piwnicki is nu in balbezit. Itteren verovert de bal door een tackle van achteren. Itteren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Szczygłowski is nu in balbezit. Itteren is nu in balbezit. Szczygłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczygłowski krijgt een gele kaart. Itteren raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Itteren kan niet meer verder spelen.

70e minuut.
Ruszczyc is nu in balbezit. Citko verovert de bal door een tackle van achteren. Citko geeft een hoge lob. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda draait met de bal, schiet en ... Zarudzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kamenyuki geeft een hoge lob. Gryczan is nu in balbezit. Gryczan geeft een lange en hoge pass. Zagorda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagorda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Korczak is nu in balbezit. Zagorda begaat een overtreding. Korczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koyuncu met een snelle inworp. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polipwerty - kp błęitni 2:0

77e minuut.
Pietruszka met een sublieme pass. Maiella is nu in balbezit. Klimowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Klimowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Klimowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polipwerty 35%, kp błęitni 65%.
Polipwerty - kp błęitni 2:0