Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kp błęitni Polipwerty
Normal Tactiek Liga
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 30.4
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Szczygłowski met een sublieme pass. Pietruszka heeft problemen om de bal te vangen. Zagorda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zagorda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Szczygłowski is nu in balbezit. Koyuncu is nu in balbezit. Koyuncu geeft een hoge lob. Maiella rent richting de bal. Maiella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Finella geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Piwnicki de bal onder controle te krijgen. Itteren rent richting de bal. Itteren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Finella onderschept slim de pass. Finella met een sublieme pass. Itteren rent richting de bal. Itteren schiet op doel. Zarudzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp błęitni - Polipwerty 0:1

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maiella met de inworp. Klimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Itteren rent richting de bal. Itteren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maiella zal de hoekschop nemen. Sypniewski rent richting de bal. Itteren onderschept slim de pass. Itteren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp błęitni 61%, Polipwerty 39%.
kp błęitni - Polipwerty 0:1

51e minuut.
Finella met de inworp. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko geeft een lange en hoge pass. Maiella kopt de bal weg. Świerniak kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klimowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rzepka komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rzepka rent richting de bal. Finella rent richting de bal. Finella geeft een hoge lob. Itteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Itteren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Citko kopt de bal weg. Finella is nu in balbezit. Finella probeert naar een medespeler te passen. Maiella is nu in balbezit. Maiella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Korczak geeft een lange en hoge pass. Budnicki controleert de bal met de borst. Maiella is nu in balbezit. Itteren rent richting de bal. Itteren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Szczygłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygłowski passt de bal in één keer door. Seydler probeert naar een medespeler te passen. Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp błęitni 47%, Polipwerty 53%.
kp błęitni - Polipwerty 0:1