Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofensywa Atak FC Kapi
wahadło Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Türker onderschept slim de pass. Pawlis rent richting de bal. Forycki is nu in balbezit. Pawlis onderschept slim de pass. Pawlis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Corvini verovert de bal door een tackle van achteren. Corvini passt de bal zonder na te denken. Sillasoo is nu in balbezit. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Forycki is nu in balbezit. Forycki geeft een hoge lob. Bohár heeft problemen om de bal te vangen. Bohár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Acuña kopt de bal weg. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki passt de bal zonder na te denken. Najdecki is nu in balbezit. Najdecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Stachyra de bal. Bohár verovert de bal door een tackle van achteren. Bohár passt de bal met de wreef. Sillasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillasoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofensywa Atak 40%, FC Kapi 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ofensywa Atak - FC Kapi 0:0

61e minuut.
Acuña geeft de bal voor. Sillasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár is nu in balbezit. Bohár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ofensywa Atak - FC Kapi 1:0

83e minuut.
Oswos is nu in balbezit. Acuña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oswos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oswos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ofensywa Atak - FC Kapi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofensywa Atak 47%, FC Kapi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ofensywa Atak - FC Kapi 1:1