Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madryt098 Ofensywa Atak
Normal Tactiek wahadło
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 24.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kaszubski rent richting de bal. Acuña onderschept slim de pass. Acuña speelt de bal door. Sillasoo is nu in balbezit. Sillasoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Türker rent richting de bal. Lipka rent richting de bal. Türker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türker krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grzywa met een harde bal richting middenveld. Pawlis kopt de bal weg. Bruderek heeft problemen om de bal te vangen. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pawlis is nu in balbezit. Gorzeński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzeński met een sublieme pass. Sillasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillasoo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Hrehoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Hrehoruk geeft een hoge lob. Grzywa kopt de bal weg. Corvini probeert de bal met de borst te controleren. Corvini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Biecke de bal. Sillasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillasoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madryt098 55%, Ofensywa Atak 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madryt098 - Ofensywa Atak 0:0

68e minuut.
Klungelig pakt Bohár de bal. Bohár passt de bal in één keer door. Sillasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillasoo draait met de bal, schiet en ... Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Ofensywa Atak 0:1

75e minuut.
Radłowski is nu in balbezit. Bruderek rent richting de bal. Bruderek geeft een lange en hoge pass. Sillasoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillasoo draait met de bal, schiet en ... Zołda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Radłowski met een sublieme pass. Grzywa rent richting de bal. Grzywa geeft de bal voor. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár draait met de bal, schiet en ... Zołda bokst de bal weg. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sillasoo rent richting de bal. Sillasoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Ofensywa Atak 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madryt098 61%, Ofensywa Atak 39%.
real madryt098 - Ofensywa Atak 0:2