Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan kp błęitni
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 16.1
very good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Petrisor is nu in balbezit. Kopča met een sublieme pass. Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valleri geeft een hoge lob. Brintazzoli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zarudzki trapt de bal weg. Kopča kopt de bal weg. Gryczan heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Zarudzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kopča onderschept slim de pass. Kopča passt de bal met de wreef. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel. Zarudzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 1:0

5e minuut.
Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klimowski onderschept slim de pass. Klimowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gryczan de bal. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Łątka geeft de bal voor. Brintazzoli kopt de bal weg. Błoński heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Ruszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov geeft een lange en hoge pass. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Zarudzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Valleri heeft problemen om de bal te vangen. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Kopča speelt de bal door. Daar is Błoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 2:0

31e minuut.
Daar is Budnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov met een sublieme pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Zarudzki trapt de bal weg. Podschun kopt de bal weg. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel. Zarudzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 3:0

34e minuut.
Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča verovert de bal door een tackle van achteren. Podschun met een sublieme pass. Valleri met een sublieme pass. Brintazzoli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Gryczan trapt de bal weg. Karacan kopt de bal weg. Kopča rent richting de bal. Kopča passt de bal in één keer door. Zarudzki bokst de bal weg. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 4:0

41e minuut.
Jerolimov met een snelle inworp. Kopča is nu in balbezit. Klimowski is nu in balbezit. Kopča verovert de bal door een tackle van achteren. Kopča geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 17%, kp błęitni 83%.
Orkan - kp błęitni 5:0

46e minuut.
Szamotulski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov passt de bal zonder na te denken. Brintazzoli rent richting de bal. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Podschun kopt de bal weg. Gryczan rent richting de bal. Brintazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. Zarudzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 6:0

60e minuut.
Świerniak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Łątka de bal onder controle te krijgen. Petrisor rent richting de bal. Petrisor geeft een lange en hoge pass. Brintazzoli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 7:0

65e minuut.
Petrisor passt de bal met de wreef. Kopča is nu in balbezit. Kopča passt de bal in één keer door. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 8:0

68e minuut.
Petrisor rent richting de bal. Petrisor passt de bal in één keer door. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. Zarudzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 9:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrisor met een snelle inworp. Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov geeft een hoge lob. Brintazzoli springt en kopt de bal. Zarudzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Valleri passt de bal in één keer door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli passt de bal in één keer door. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. Zarudzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 10:0

74e minuut.
Kopča met een sublieme pass. Zarudzki speelt de bal door. Jerolimov kopt de bal weg. Klungelig pakt Szamotulski de bal. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Podschun rent richting de bal. Podschun passt de bal zonder na te denken. Valleri met een sublieme pass. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 11:0

78e minuut.
Klungelig pakt Valleri de bal. Valleri speelt de bal door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Zarudzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 12:0

80e minuut.
Brintazzoli is nu in balbezit. Kopča rent richting de bal. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 13:0

83e minuut.
Petrisor kopt de bal weg. Jerolimov heeft problemen om de bal te vangen. Jerolimov schiet op doel. Zarudzki probeert wanhopig de bal te grijpen. Brintazzoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - kp błęitni 14:0

85e minuut.
Podschun passt de bal met de wreef. Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Valleri geeft een hoge lob. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki geeft een lange en hoge pass. Valleri is nu in balbezit. Valleri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zarudzki met een sublieme pass. Petrisor kopt de bal weg. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 12%, kp błęitni 88%.
Orkan - kp błęitni 14:0