Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madryt098 Polipwerty
Normal Tactiek Liga
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Koyuncu geeft een hoge lob. Itteren kopt de bal weg. Oglocki probeert de bal aan de voet te houden. Itteren rent richting de bal. Itteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Polipwerty 0:1

28e minuut.
Lubowicz is nu in balbezit. Lubowicz geeft een hoge lob. Seydler heeft problemen om de bal te vangen. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Maiella verovert de bal door een tackle van achteren. Itteren rent richting de bal. Gorzeński begaat een overtreding. Gorzeński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madryt098 53%, Polipwerty 47%.
real madryt098 - Polipwerty 0:1

47e minuut.
Maculewicz is nu in balbezit. Zagorda rent richting de bal. Maculewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maculewicz krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Zagorda schiet op doel. Maiella rent richting de bal. Maiella schiet op doel. Biecke probeert de bal aan de voet te houden. Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Polipwerty 0:2

53e minuut.
Kaszubski is nu in balbezit. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda passt de bal in één keer door. Koyuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koyuncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Eröz is nu in balbezit. Eröz geeft de bal voor. Zagorda rent richting de bal. Zagorda haalt uit met een fantastische trap. Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madryt098 - Polipwerty 0:3

89e minuut.
Maculewicz passt de bal in één keer door. Lipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko geeft een hoge lob. Maiella rent richting de bal. Maiella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madryt098 49%, Polipwerty 51%.
real madryt098 - Polipwerty 0:3