Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofensywa Atak bboy
wahadło Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen hopeless


11e minuut.
Sillasoo rent richting de bal. Popajewski is nu in balbezit. Sillasoo verovert de bal door een tackle van achteren. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár draait met de bal, schiet en ... Machnacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Adaś geeft de bal voor. Corvini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvini geeft de bal voor. Sillasoo rent richting de bal. Sillasoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofensywa Atak 46%, bboy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ofensywa Atak - bboy 0:0

49e minuut.
Corvini met de inworp. Pawlis rent richting de bal. Pawlis geeft de bal voor. Bohár is nu in balbezit. Bohár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Corvini rent richting de bal. Corvini geeft de bal voor. Sillasoo krijgt zijn hoofd ertegen. Bohár is nu in balbezit. Bohár schiet op doel. Machnacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillasoo is nu in balbezit. Pawlis rent richting de bal. Pawlis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofensywa Atak - bboy 1:0

81e minuut.
Bohár rent richting de bal. Popajewski rent richting de bal. Bohár verovert de bal door een tackle van achteren. Bohár draait met de bal, schiet en ... Machnacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofensywa Atak - bboy 2:0

85e minuut.
Pilch passt de bal met de wreef. Grzywa geeft een hoge lob. Pawlis is nu in balbezit. Sillasoo rent richting de bal. Sillasoo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofensywa Atak 31%, bboy 69%.
Ofensywa Atak - bboy 2:0