Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Zagłębie kp błęitni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki geeft een hoge lob. Pietruszka heeft problemen om de bal te vangen. Pietruszka schiet op doel. Wersaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Inworp. Puszkin met een snelle inworp. Niepiekło is nu in balbezit. Niepiekło haalt uit met een fantastische trap. Klimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Zagłębie - kp błęitni 1:0

19e minuut.
Siekalski rent richting de bal. Siekalski passt de bal zonder na te denken. Niepiekło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokosiński rent richting de bal. Kokosiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Piwnicki kopt de bal weg. Witucki is nu in balbezit. Klimowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klimowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Zagłębie 43%, kp błęitni 57%.
RKS Zagłębie - kp błęitni 1:0

49e minuut.
Pachelski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sypniewski met de inworp. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski haalt uit met een fantastische trap. Wersaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klimowski met een sublieme pass. Pietruszka is nu in balbezit. Pachelski rent richting de bal. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Niepiekło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matecki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klimowski rent richting de bal. Siekalski onderschept slim de pass. Siekalski geeft een hoge lob. Kokosiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Zagłębie - kp błęitni 2:0

74e minuut.
Siekalski met de inworp. Witucki is nu in balbezit. Witucki passt de bal zonder na te denken. Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Zagłębie 39%, kp błęitni 61%.
RKS Zagłębie - kp błęitni 2:0