Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan FC Kapi
532 Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jerolimov speelt de bal door. Kopča rent richting de bal. Kopča passt de bal in één keer door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 1:0

5e minuut.
Forycki rent richting de bal. Brintazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Brintazzoli geeft een lange en hoge pass. Hablowetz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 2:0

7e minuut.
Brintazzoli onderschept slim de pass. Brintazzoli met een sublieme pass. Hablowetz heeft problemen om de bal te vangen. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap. Bruderek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 3:0

15e minuut.
Valleri geeft een lange en hoge pass. Daar is Hablowetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 4:0

17e minuut.
Valleri geeft de bal voor. Daar is Sobieski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz draait met de bal, schiet en ... Bruderek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 5:0

17e minuut.
Najdecki is nu in balbezit. Brintazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Kopča speelt de bal door. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 6:0

23e minuut.
Podschun met een sublieme pass. Kopča is nu in balbezit. Kopča passt de bal in één keer door. Hablowetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stachyra geeft een hoge lob. Inworp. Jerolimov met een snelle inworp. Kopča geeft een hoge lob. Brintazzoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hablowetz is nu in balbezit. Kopča speelt de bal door. Makieła is nu in balbezit. Brintazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Brintazzoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kopča rent richting de bal. Kopča met een sublieme pass. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 7:0

30e minuut.
Matuszyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valleri de bal. Forycki rent richting de bal. Valleri verovert de bal door een tackle van achteren. Valleri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jerolimov probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli passt de bal in één keer door. Hablowetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Podschun passt de bal met de wreef. Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valleri passt de bal zonder na te denken. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 8:0

36e minuut.
Kopča onderschept slim de pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli passt de bal in één keer door. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Podschun kopt de bal weg. Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli geeft de bal voor. Hablowetz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kopča probeert naar een medespeler te passen. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov speelt de bal door. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kopča passt de bal in één keer door. Hablowetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Makieła de bal onder controle te krijgen. Bruderek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 9:0

43e minuut.
Karacan is nu in balbezit. Podschun is nu in balbezit. Podschun passt de bal met de wreef. Valleri is nu in balbezit. Valleri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 24%, FC Kapi 76%.
Orkan - FC Kapi 9:0

46e minuut.
Brintazzoli met een sublieme pass. Daar is Hablowetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hablowetz passt de bal met de wreef. Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Forycki de bal. Podschun bereikt de bal nog maar net als eerste. Podschun met een sublieme pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Makieła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hablowetz onderschept slim de pass. Kopča probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. Bruderek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 10:0

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Hablowetz de bal onder controle te krijgen. Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor passt de bal in één keer door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 11:0

56e minuut.
Forycki is nu in balbezit. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli passt de bal in één keer door. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 12:0

57e minuut.
Brintazzoli probeert naar een medespeler te passen. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan geeft een hoge lob. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kopča rent richting de bal. Włodarz rent richting de bal. Kopča begaat een overtreding. Kopča krijgt een gele kaart. Włodarz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Włodarz kan niet meer verder spelen. Oswos komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hablowetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz geeft een hoge lob. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 13:0

68e minuut.
Najdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor onderschept slim de pass. Petrisor geeft een lange en hoge pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Matuszyk heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli passt de bal in één keer door. Kopča is nu in balbezit. Kopča schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kopča probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hablowetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopča speelt de bal door. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap. Bruderek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 14:0

81e minuut.
Jerolimov geeft een lange en hoge pass. Daar is Matuszyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. Bruderek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 15:0

82e minuut.
Kopča speelt de bal door. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz passt de bal in één keer door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Kapi 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 17%, FC Kapi 83%.
Orkan - FC Kapi 16:0