Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kapi Orkan
Normal Tactiek 532
33% Balbezit 67%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Kopča passt de bal met de wreef. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli passt de bal zonder na te denken. Błoński rent richting de bal. Błoński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oczko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Podschun probeert naar een medespeler te passen. Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov speelt de bal door. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča geeft een lange en hoge pass. Daar is Makieła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński verovert de bal door een tackle van achteren. Makieła speelt de bal door. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:1

26e minuut.
Błoński rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Makieła ... Strafschop! Błoński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brintazzoli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Oczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:2

28e minuut.
Matuszyk passt de bal zonder na te denken. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov geeft een lange en hoge pass. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:3

30e minuut.
Brintazzoli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Błoński de bal. Błoński passt de bal met de wreef. Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oczko probeert naar een medespeler te passen. Petrisor kopt de bal weg. Stachyra rent richting de bal. Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov geeft een lange en hoge pass. Oczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:4

33e minuut.
Kopča probeert naar een medespeler te passen. Błoński heeft problemen om de bal te vangen. Błoński met een sublieme pass. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli schiet op doel. Oczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Valleri rent richting de bal. Valleri speelt de bal door. Kopča speelt de bal door. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Petrisor rent richting de bal. Kopča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča speelt de bal door. Valleri geeft de bal voor. Błoński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapi 79%, Orkan 21%.
FC Kapi - Orkan 0:4

46e minuut.
Hablowetz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Valleri kopt de bal weg. Daar is Kopča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopča passt de bal met de wreef. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:5

54e minuut.
Kopča met een sublieme pass. Daar is Petrisor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrisor passt de bal met de wreef. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:6

56e minuut.
Valleri rent richting de bal. Valleri met een sublieme pass. Daar is Brintazzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli schiet op doel. Oczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:7

59e minuut.
Valleri met een snelle inworp. Petrisor rent richting de bal. Petrisor met een sublieme pass. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:8

61e minuut.
Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča rent richting de bal. Kopča passt de bal met de wreef. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:9

63e minuut.
Wiśniowiecki rent richting de bal. Kopča verovert de bal door een tackle van achteren. Kopča probeert naar een medespeler te passen. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hablowetz passt de bal zonder na te denken. Brintazzoli probeert de bal met de borst te controleren. Matuszyk is nu in balbezit. Brintazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Oczko bokst de bal weg. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:10

66e minuut.
Kopča passt de bal zonder na te denken. Valleri is nu in balbezit. Valleri geeft een hoge lob. Hablowetz heeft problemen om de bal te vangen. Hablowetz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Podschun verovert de bal door een tackle van achteren. Podschun geeft een hoge lob. Makieła controleert de bal met de borst. Hablowetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz draait met de bal, schiet en ... Oczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

74e minuut.
Valleri rent richting de bal. Valleri passt de bal in één keer door. Kopča heeft problemen om de bal te vangen. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hablowetz heeft problemen om de bal te vangen. Hablowetz draait met de bal, schiet en ... Oczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:11

76e minuut.
Hablowetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hablowetz passt de bal met de wreef. Brintazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopča rent richting de bal. Kopča schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Karacan is nu in balbezit. Podschun is nu in balbezit. Podschun geeft een lange en hoge pass. Hablowetz rent richting de bal. Hablowetz draait met de bal, schiet en ... Paal! Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Oczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapi - Orkan 0:12

84e minuut.
Valleri geeft de bal voor. Makieła kopt de bal weg. Kopča is nu in balbezit. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapi 73%, Orkan 27%.
FC Kapi - Orkan 0:12