Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam Komandosi z Naramowic
532 Tactiek Z-69
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
20.4 gemiddelde waardering 41.2
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński geeft een hoge lob. Daar is Fortino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel. Fortino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Degrasiński speelt de bal door. Zloduch is nu in balbezit. Jakubowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakubowski krijgt een gele kaart. Zloduch roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zloduch kan niet meer verder spelen. Kociniak komt het veld opgelopen. Żebro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo passt de bal in één keer door. Daar is Hajdamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak onderschept slim de pass. Kociniak passt de bal met de wreef. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz is nu in balbezit. Fortino is nu in balbezit. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:1

18e minuut.
Buelinckx rent richting de bal. Tułodziecki onderschept slim de pass. Tułodziecki met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:2

20e minuut.
Piccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Piccardo passt de bal in één keer door. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Arnaud passt de bal met de wreef. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Fortino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:3

23e minuut.
Jakubowski rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kociniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro geeft de bal voor. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Machkhaneli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fortino de bal. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:4

35e minuut.
Jakubowski is nu in balbezit. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz passt de bal met de wreef. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Dyrkacz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kociniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Piccardo de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 76%, Komandosi z Naramowic 24%.
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:4

53e minuut.
Kociniak geeft een hoge lob. Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:5

54e minuut.
Piccardo geeft een lange en hoge pass. Jakubowski heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo rent richting de bal. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Degrasiński kopt de bal weg. Arnaud met een sublieme pass. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:6

61e minuut.
Jędrychowski met de inworp. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buelinckx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędrychowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pałasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Siverio stond buitenspel. Trzopek neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Piccardo de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:7

71e minuut.
Fortino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kociniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakubowski de bal. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:8

74e minuut.
Degrasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arnaud is nu in balbezit. Arnaud speelt de bal door. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Morvan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trzopek met een snelle inworp. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo passt de bal in één keer door. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tułodziecki heeft problemen om de bal te vangen. Tułodziecki speelt de bal door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Fortino probeert de bal aan de voet te houden. Machkhaneli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud passt de bal in één keer door. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Machkhaneli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak onderschept slim de pass. Kociniak haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:9

89e minuut.
Majsner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 71%, Komandosi z Naramowic 29%.
PernambukoTeam - Komandosi z Naramowic 0:9