Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi z Naramowic PernambukoTeam
Z-69 Tactiek 532
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 15.4
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zloduch onderschept slim de pass. Zloduch speelt de bal door. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud geeft de bal voor. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Piccardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Lança de bal. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 1:0

8e minuut.
Lança rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Turkanin kopt de bal weg. Levitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech rent richting de bal. Szpiech geeft een hoge lob. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen. Machkhaneli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 2:0

13e minuut.
Tułodziecki geeft de bal voor. Morvan heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 3:0

16e minuut.
Trzopek rent richting de bal. Trzopek geeft een lange en hoge pass. Daar is Siverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo met een sublieme pass. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Jakubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal met de wreef. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Machkhaneli met een harde bal richting middenveld. Jonckheere kopt de bal weg. Buelinckx rent richting de bal. Buelinckx geeft de bal voor. Dyrkacz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Fortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Piccardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 4:0

28e minuut.
Piccardo geeft de bal voor. Buelinckx met een sublieme pass. Daar is Morvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki passt de bal zonder na te denken. Szpiech met een sublieme pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 5:0

33e minuut.
Arnaud geeft een lange en hoge pass. Daar is Jonckheere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki geeft een lange en hoge pass. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki geeft een lange en hoge pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Machkhaneli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 6:0

37e minuut.
Inworp. Zloduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz geeft een hoge lob. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fortino geeft de bal voor. Buelinckx probeert de bal aan de voet te houden. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki geeft een hoge lob. Hajdamowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Machkhaneli bokst de bal weg.

39e minuut.
Szpiech geeft de bal voor. Klungelig pakt Lança de bal. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 29%, PernambukoTeam 71%.
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 7:0

51e minuut.
Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki met een sublieme pass. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 8:0

54e minuut.
Hajdamowicz met een sublieme pass. Zloduch rent richting de bal. Hajdamowicz geeft de bal voor. Piccardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 9:0

56e minuut.
Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz probeert naar een medespeler te passen. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. Fortino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Machkhaneli met een sublieme pass. Dyrkacz heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech speelt de bal door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buelinckx met een sublieme pass. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki passt de bal met de wreef. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 10:0

61e minuut.
Hajdamowicz geeft de bal voor. Fortino is nu in balbezit. Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo controleert de bal met de borst. Piccardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 11:0

63e minuut.
Siverio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nicula komt het veld opgelopen. Arnaud met de inworp. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Zloduch is nu in balbezit. Lança onderschept slim de pass. Lança speelt de bal door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Arnaud geeft de bal voor. Hajdamowicz kopt de bal weg. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 12:0

74e minuut.
Zloduch rent richting de bal. Zloduch geeft de bal voor. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hajdamowicz kopt de bal weg. Fortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo schiet op doel. Machkhaneli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 13:0

75e minuut.
Kociniak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Kociniak rent richting de bal. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo probeert naar een medespeler te passen. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Majsner komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Szpiech passt de bal met de wreef. Kociniak rent richting de bal. Kociniak passt de bal zonder na te denken. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Machkhaneli trapt de bal weg van het doel. Zloduch kopt de bal weg. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 18%, PernambukoTeam 82%.
Komandosi z Naramowic - PernambukoTeam 14:0