Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Dąbrowa Górnicza FC FALUN
Normal Tactiek cocojumbo
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten matig
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Genca trapt de bal weg van het doel. Green kopt de bal weg. Klungelig pakt Matuszczak de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Marušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušák passt de bal zonder na te denken. Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - FC FALUN 0:1

16e minuut.
Ostoja is nu in balbezit. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel. Genca bokst de bal weg.

26e minuut.
Genca met een harde bal richting middenveld. Godarte kopt de bal weg. Matuszczak is nu in balbezit. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Marušák onderschept slim de pass. Marušák geeft een lange en hoge pass. Trębicki heeft problemen om de bal te vangen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft een hoge lob. Genca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaranowski. Jaranowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Jałocha de bal. Godarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Godarte passt de bal met de wreef. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ravezzani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dworczak met de inworp. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk passt de bal in één keer door. Rimini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ravezzani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dworczak met de inworp. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft een lange en hoge pass. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - FC FALUN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dąbrowa Górnicza 66%, FC FALUN 34%.
RKS Dąbrowa Górnicza - FC FALUN 0:2

46e minuut.
Matuszczak passt de bal met de wreef. Beule is nu in balbezit. Beule passt de bal in één keer door. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - FC FALUN 0:3

50e minuut.
Matuszczak kopt de bal weg. Jaranowski is nu in balbezit. Jaranowski geeft de bal voor. Ostolaza kopt de bal weg. Marušák geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Godarte speelt de bal door. Korpalski is nu in balbezit. Matuszczak onderschept slim de pass. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Genca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Godarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sallese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korpalski probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jałocha heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak passt de bal met de wreef. Sallese is nu in balbezit. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Godarte geeft een lange en hoge pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green probeert naar een medespeler te passen. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel. Genca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - FC FALUN 0:4

64e minuut.
Green is nu in balbezit. Green passt de bal zonder na te denken. Godarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Green is nu in balbezit. Green passt de bal in één keer door. Korpalski heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Jałocha is nu in balbezit. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Godarte met een sublieme pass. Korpalski rent richting de bal. Matuszczak onderschept slim de pass. Matuszczak schiet op doel. Genca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - FC FALUN 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dąbrowa Górnicza 81%, FC FALUN 19%.
RKS Dąbrowa Górnicza - FC FALUN 0:5