Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FALUN RKS Dąbrowa Górnicza
cocojumbo Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Beule de bal. Beule passt de bal met de wreef. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel. Genca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 1:0

4e minuut.
Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Matuszczak passt de bal zonder na te denken. Godarte is nu in balbezit. Godarte passt de bal met de wreef. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 2:0

10e minuut.
Godarte probeert naar een medespeler te passen. Marušák is nu in balbezit. Marušák speelt de bal door. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 3:0

19e minuut.
Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Green onderschept slim de pass. Green passt de bal zonder na te denken. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 4:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trębicki met de inworp. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel. Korpalski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 5:0

32e minuut.
Mesropyan geeft een lange en hoge pass. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese passt de bal met de wreef. Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarczyk is nu in balbezit. Kramarczyk passt de bal zonder na te denken. Senderowski is nu in balbezit. Senderowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Korpalski trapt de bal weg. Godarte kopt de bal weg. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 21%, RKS Dąbrowa Górnicza 79%.
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 5:0

49e minuut.
Godarte met een sublieme pass. Marušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušák speelt de bal door. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 6:0

52e minuut.
Godarte speelt de bal door. Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marušák. Marušák krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Cwelik is nu in balbezit. Matuszczak onderschept slim de pass. Matuszczak passt de bal met de wreef. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Korpalski verovert de bal door een tackle van achteren. Korpalski geeft een hoge lob. Inworp. Marušák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godarte probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 7:0

67e minuut.
Jaranowski geeft een lange en hoge pass. Rostowski kopt de bal weg. Beule geeft de bal voor. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel. Genca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Green speelt de bal door. Godarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Godarte passt de bal met de wreef. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Genca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 8:0

75e minuut.
Sallese passt de bal zonder na te denken. Godarte is nu in balbezit. Godarte passt de bal zonder na te denken. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Marušák de bal. Marušák geeft een lange en hoge pass. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Beule springt en kopt de bal. Genca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 9:0

81e minuut.
Beule rent richting de bal. Klungelig pakt Beule de bal. Beule geeft een lange en hoge pass. Marušák is nu in balbezit. Marušák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jałocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałocha passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Cwelik de bal onder controle te krijgen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Green onderschept slim de pass. Green passt de bal met de wreef. Sallese is nu in balbezit. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Beule met een sublieme pass. Godarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Godarte probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 25%, RKS Dąbrowa Górnicza 75%.
FC FALUN - RKS Dąbrowa Górnicza 10:0