Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kozaki Nowodworce pogoni szczen
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Dźwigała passt de bal zonder na te denken. Stawowy is nu in balbezit. Dziarczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Serek probeert de bal aan de voet te houden. Gracz rent richting de bal. Dźwigała probeert naar een medespeler te passen. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek verovert de bal door een tackle van achteren. Serek probeert naar een medespeler te passen. Jaskólski rent richting de bal. Jaskólski passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gracz met een sublieme pass. Bubel speelt de bal door. Stawowy rent richting de bal. Stawowy haalt uit met een fantastische trap. Łuczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozaki Nowodworce - pogoni szczen 0:1

44e minuut.
Nowomiejski rent richting de bal. Jaskólski rent richting de bal. Jaskólski passt de bal zonder na te denken. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Halikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozaki Nowodworce 45%, pogoni szczen 55%.
Kozaki Nowodworce - pogoni szczen 0:1

56e minuut.
Daar is Gracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serek is nu in balbezit. Serek passt de bal in één keer door. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dźwigała passt de bal met de wreef. Stopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopa met een sublieme pass. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy schiet op doel. Łuczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Stopa is nu in balbezit. Stopa geeft de bal voor. Koszyk heeft problemen om de bal te vangen. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gurtowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek geeft de bal voor. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gracz is nu in balbezit. Woś onderschept slim de pass. Woś passt de bal zonder na te denken. Jaskólski is nu in balbezit. Jaskólski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Zambrowski geeft de bal voor. Serek geeft de bal voor. Cieśla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaskólski rent richting de bal. Jaskólski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozaki Nowodworce 41%, pogoni szczen 59%.
Kozaki Nowodworce - pogoni szczen 0:1