Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogoni szczen Kozaki Nowodworce
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Pocierznicki rent richting de bal. Woś rent richting de bal. Woś haalt uit met een fantastische trap. Bubel probeert de bal aan de voet te houden. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gos met de inworp. Dźwigała is nu in balbezit. Dźwigała passt de bal zonder na te denken. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała onderschept slim de pass. Dźwigała met een sublieme pass. Stawowy rent richting de bal. Stawowy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łuczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Wijas passt de bal zonder na te denken. Dziarczyński rent richting de bal. Dźwigała probeert naar een medespeler te passen. Stawowy rent richting de bal. Stawowy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nowomiejski kopt de bal weg. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zambrowski. Zambrowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 50%, Kozaki Nowodworce 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pogoni szczen - Kozaki Nowodworce 0:0

49e minuut.
Dziarczyński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krupiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stopa controleert de bal met de borst. Stopa draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Nowomiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla verovert de bal door een tackle van achteren. Serek geeft een hoge lob. Jaskólski is nu in balbezit. Jaskólski schiet op doel. Halikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nowomiejski neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pocierznicki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Kozaki Nowodworce 0:1

67e minuut.
Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracz rent richting de bal. Nowomiejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowomiejski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nowomiejski met een snelle inworp. Woś rent richting de bal. Woś passt de bal in één keer door. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zambrowski is nu in balbezit. Krupiński onderschept slim de pass. Krupiński met een sublieme pass. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 53%, Kozaki Nowodworce 47%.
pogoni szczen - Kozaki Nowodworce 0:1