Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi z Naramowic FC FALUN
Z-69 Tactiek cocojumbo
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
45.7 gemiddelde waardering 41
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Degrasiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Hajdamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Rostowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi rent richting de bal. Sallese onderschept slim de pass. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Pałasz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 0:1

9e minuut.
Antonelli is nu in balbezit. Antonelli geeft een lange en hoge pass. Beule kopt de bal weg. Beule bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule geeft de bal voor. Pałasz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Mesropyan geeft een hoge lob. Godarte speelt de bal door. Levitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Pałasz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Antonelli onderschept slim de pass. Arnaud onderschept slim de pass. Arnaud geeft de bal voor. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 1:1

38e minuut.
Szpiech passt de bal met de wreef. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki speelt de bal door. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Rimini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tułodziecki kopt de bal weg. Daar is Mesropyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Rimini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. Rimini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 2:1

45e minuut.
Godarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zloduch verovert de bal door een tackle van achteren. Zloduch geeft een lange en hoge pass. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 41%, FC FALUN 59%.
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 2:1

48e minuut.
Tułodziecki controleert de bal met de borst. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud passt de bal in één keer door. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Zloduch met de inworp. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech geeft een hoge lob. Piccardo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rimini trapt de bal weg. Beule kopt de bal weg. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Hajdamowicz de bal. Arnaud met een sublieme pass. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antonelli heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 3:1

59e minuut.
Zloduch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godarte. Zloduch raakt geblesseerd tijdens het duel. Degrasiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Rimini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 4:1

65e minuut.
Hajdamowicz is nu in balbezit. Antonelli rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 5:1

75e minuut.
Daar is Godarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Trzopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kociniak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tułodziecki probeert de bal aan de voet te houden. Szpiech met een sublieme pass. Klungelig pakt Antonelli de bal. Kociniak rent richting de bal. Kociniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Buitenspel voor Matuszczak. Goede buitenspelval van de verdediging. Majsner komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zloduch speelt de bal door. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mesropyan heeft problemen om de bal te vangen. Kociniak rent richting de bal. Kociniak schiet op doel. Rimini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 6:1

89e minuut.
Sallese speelt de bal door. Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak passt de bal zonder na te denken. Kociniak rent richting de bal. Kociniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 42%, FC FALUN 58%.
Komandosi z Naramowic - FC FALUN 6:1