Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Real Shadows pogoni szczen
Podstawowa Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Warszawski met een sublieme pass. Bubel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski schiet op doel. Halikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wawreńczuk trapt de bal weg van het doel. Gracz rent richting de bal. Rej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rej krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Stawowy is nu in balbezit. Dźwigała rent richting de bal. Stawowy rent richting de bal. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Warszawski passt de bal zonder na te denken. Wijas probeert de bal met de borst te controleren. Gracz rent richting de bal. Warszawski verovert de bal door een tackle van achteren. Warszawski geeft een hoge lob. Halikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - pogoni szczen 1:0

28e minuut.
Stopa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała geeft de bal voor. Krupiński is nu in balbezit. Krupiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Wijas de bal onder controle te krijgen. Warszawski rent richting de bal. Gracz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gracz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gąsiewski kopt de bal weg. Wijas is nu in balbezit. Wolik onderschept slim de pass. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Halikowski trapt de bal weg van het doel. Dźwigała met een sublieme pass. Konojadzki is nu in balbezit. Stawowy verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wolik rent richting de bal. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas geeft een hoge lob. Daar is Stawowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawowy schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Real Shadows 55%, pogoni szczen 45%.
The Real Shadows - pogoni szczen 1:0

48e minuut.
Wijas heeft problemen om de bal te vangen. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała met een sublieme pass. Stawowy rent richting de bal. Stawowy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubel speelt de bal door. Wijas kan de bal niet met de borst controleren. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Świderski geeft een hoge lob. Krupiński is nu in balbezit. Małaszuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Małaszuk krijgt een gele kaart. Krupiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krupiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stopa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Real Shadows - pogoni szczen 1:1

78e minuut.
Cieśla rent richting de bal. Warszawski verovert de bal door een tackle van achteren. Warszawski probeert naar een medespeler te passen. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - pogoni szczen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Real Shadows 46%, pogoni szczen 54%.
The Real Shadows - pogoni szczen 1:2