Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogoni szczen The Real Shadows
Normal Tactiek Podstawowa
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Rej onderschept slim de pass. Rej geeft de bal voor. Cieśla rent richting de bal. Żelechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bubel probeert naar een medespeler te passen. Gracz rent richting de bal. Żelechowski onderschept slim de pass. Anioł is nu in balbezit. Anioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rej passt de bal zonder na te denken. Anioł rent richting de bal. Anioł passt de bal in één keer door. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 50%, The Real Shadows 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pogoni szczen - The Real Shadows 0:0

60e minuut.
Wolik probeert naar een medespeler te passen. Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek onderschept slim de pass. Anioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioł schiet op doel. Halikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Dźwigała kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dziedzic de bal onder controle te krijgen. Patyczek is nu in balbezit. Stopa rent richting de bal. Stopa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wolik probeert de bal met de borst te controleren. Rej is nu in balbezit. Dźwigała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dźwigała krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Wicherek rent richting de bal. Dźwigała onderschept slim de pass. Dźwigała passt de bal in één keer door. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 45%, The Real Shadows 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pogoni szczen - The Real Shadows 0:0