Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kozaki Nowodworce Łydka Łagoszów C.F
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Zaborski heeft problemen om de bal te vangen. Serek is nu in balbezit. Serek passt de bal zonder na te denken. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś probeert naar een medespeler te passen. Mencik rent richting de bal. Pocierznicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Przyjemski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyjemski speelt de bal door. Krauze rent richting de bal. Krauze haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Koszyk de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozaki Nowodworce 42%, Łydka Łagoszów C.F 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kozaki Nowodworce - Łydka Łagoszów C.F 0:0

46e minuut.
Pocierznicki probeert naar een medespeler te passen. Gos rent richting de bal. Wilczyński rent richting de bal. Gos onderschept slim de pass. Gos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gos neemt de hoekschop. Jaskólski maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozaki Nowodworce - Łydka Łagoszów C.F 1:0

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Krauze de bal onder controle te krijgen. Serek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilczyński. Wilczyński krijgt een gele kaart. Serek raakt geblesseerd tijdens het duel. Serek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Woś kopt de bal weg. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozaki Nowodworce 37%, Łydka Łagoszów C.F 63%.
Kozaki Nowodworce - Łydka Łagoszów C.F 1:0