Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam FC FALUN
532 Tactiek cocojumbo
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 36
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Marušák kopt de bal weg. Daar is Matuszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morvan is nu in balbezit. Matuszczak onderschept slim de pass. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Green kopt de bal weg. Godarte is nu in balbezit. Godarte passt de bal zonder na te denken. Matuszczak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Siverio kopt de bal weg. Turkanin heeft problemen om de bal te vangen. Turkanin speelt de bal door. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - FC FALUN 0:1

6e minuut.
Matuszczak is nu in balbezit. Jędrychowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sallese. Sallese krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Morvan met de inworp. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dyrkacz de bal. Dyrkacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green passt de bal in één keer door. Sallese heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel. Machkhaneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Machkhaneli trapt de bal weg. Green kopt de bal weg. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Marušák met de inworp. Godarte rent richting de bal. Godarte geeft de bal voor. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Green met een sublieme pass. Sallese is nu in balbezit. Fortino begaat een overtreding. Fortino krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Machkhaneli trapt de bal weg. Godarte kopt de bal weg. Lança kan de bal niet met de borst controleren. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel. Machkhaneli bokst de bal weg.

45e minuut.
Beule is nu in balbezit. Beule met een sublieme pass. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - FC FALUN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 80%, FC FALUN 20%.
PernambukoTeam - FC FALUN 0:2

46e minuut.
Godarte met een sublieme pass. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx passt de bal in één keer door. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rimini met een harde bal richting middenveld. Godarte kopt de bal weg. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Machkhaneli trapt de bal weg van het doel. Godarte kopt de bal weg. Lança heeft problemen om de bal te vangen. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jędrychowski kopt de bal weg. Ostolaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostolaza passt de bal in één keer door. Marušák geeft de bal voor. Sallese maakt een snoekduik en kopt de bal. Machkhaneli bokst de bal weg. Daar is Morvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - FC FALUN 0:3

69e minuut.
Marušák met een snelle inworp. Turkanin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godarte. Godarte krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Green speelt de bal door. Matuszczak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fortino ... Strafschop! Fortino krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Matuszczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fortino geeft een lange en hoge pass. Sallese kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - FC FALUN 0:4

76e minuut.
Beule bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule heeft problemen om de bal te vangen. Beule probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Jędrychowski rent richting de bal. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - FC FALUN 0:5

84e minuut.
Mesropyan passt de bal met de wreef. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green passt de bal met de wreef. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 71%, FC FALUN 29%.
PernambukoTeam - FC FALUN 0:5