Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FALUN PernambukoTeam
cocojumbo Tactiek 532
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


2e minuut.
Marušák probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese is nu in balbezit. Sallese draait met de bal, schiet en ... Fortino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 1:0

5e minuut.
Green kopt de bal weg. Godarte speelt de bal door. Daar is Morvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Machkhaneli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marušák zal de hoekschop nemen. Sallese kan de bal niet met de borst controleren. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 2:0

11e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green passt de bal zonder na te denken. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel. Machkhaneli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 3:0

13e minuut.
Machkhaneli trapt de bal weg van het doel. Beule bereikt de bal nog maar net als eerste. Beule geeft een hoge lob. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 4:0

16e minuut.
Marušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrychowski speelt de bal door. Marušák speelt de bal door. Sallese is nu in balbezit. Sallese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 5:0

22e minuut.
Godarte is nu in balbezit. Godarte geeft een lange en hoge pass. Matuszczak rent richting de bal. Sallese rent richting de bal. Sallese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Marušák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marušák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jakubowski de bal. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Csoóri is nu in balbezit. Green is nu in balbezit. Green passt de bal zonder na te denken. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallese haalt uit met een fantastische trap. Daar is Turkanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Morvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 6:0

44e minuut.
Sallese draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fortino de bal onder controle te krijgen. Turkanin is nu in balbezit. Sallese verovert de bal door een tackle van achteren. Sallese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 27%, PernambukoTeam 73%.
FC FALUN - PernambukoTeam 6:0

52e minuut.
Machkhaneli speelt de bal door. Green kopt de bal weg. Marušák met een sublieme pass. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Beule met een snelle inworp. Green geeft een lange en hoge pass. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak draait met de bal, schiet en ... Fortino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Beule zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Green rent richting de bal. Green geeft een lange en hoge pass. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 7:0

74e minuut.
Machkhaneli trapt de bal weg. Jędrychowski kopt de bal weg. Green probeert naar een medespeler te passen. Matuszczak is nu in balbezit. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Godarte rent richting de bal. Godarte passt de bal in één keer door. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 8:0

80e minuut.
Green probeert naar een medespeler te passen. Beule is nu in balbezit. Beule speelt de bal door. Sallese rent richting de bal. Sallese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Green probeert naar een medespeler te passen. Mesropyan is nu in balbezit. Mesropyan geeft een lange en hoge pass. Matuszczak rent richting de bal. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap. Machkhaneli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 9:0

86e minuut.
Godarte speelt de bal door. Green met een sublieme pass. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak schiet op doel. Machkhaneli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FALUN - PernambukoTeam 10:0

87e minuut.
Sallese onderschept slim de pass. Daar is Matuszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallese rent richting de bal. Matuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Machkhaneli met een harde bal richting middenveld. Siverio kopt de bal weg. Beule kan de bal niet met de borst controleren. Beule geeft een lange en hoge pass. Sallese bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Antonelli geeft een hoge lob. Morvan heeft problemen om de bal te vangen. Matuszczak probeert naar een medespeler te passen. Sallese is nu in balbezit. Sallese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FALUN 17%, PernambukoTeam 83%.
FC FALUN - PernambukoTeam 10:0