Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi z Naramowic RKS Dąbrowa Górnicza
Z-69 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 21
very good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Szpiech passt de bal met de wreef. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Szpiech met een sublieme pass. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz passt de bal in één keer door. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 1:0

6e minuut.
Inworp. Zloduch met een snelle inworp. Szpiech geeft de bal voor. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen. Genca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 2:0

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Genca trapt de bal weg van het doel. Tułodziecki kopt de bal weg. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo schiet op doel. Genca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 3:0

11e minuut.
Zloduch is nu in balbezit. Zloduch probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński geeft de bal voor. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki geeft een lange en hoge pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Genca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 4:0

14e minuut.
Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz passt de bal met de wreef. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tułodziecki onderschept slim de pass. Tułodziecki met een sublieme pass. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ostoja rent richting de bal. Piccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Piccardo probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arnaud passt de bal met de wreef. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo passt de bal in één keer door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 5:0

34e minuut.
Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo passt de bal met de wreef. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz passt de bal in één keer door. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 6:0

42e minuut.
Tułodziecki met een snelle inworp. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech passt de bal in één keer door. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo geeft de bal voor. Genca bokst de bal weg. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 22%, RKS Dąbrowa Górnicza 78%.
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 7:0

47e minuut.
Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Genca bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zloduch zal de hoekschop nemen. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 8:0

50e minuut.
Zloduch is nu in balbezit. Taczkowski rent richting de bal. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech speelt de bal door. Piccardo is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 9:0

61e minuut.
Szpiech is nu in balbezit. Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 10:0

63e minuut.
Zloduch is nu in balbezit. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz met een sublieme pass. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 11:0

64e minuut.
Trębicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jałocha de bal. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tułodziecki met een snelle inworp. Arnaud geeft een lange en hoge pass. Piccardo springt en kopt de bal. Paal! Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 12:0

68e minuut.
Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski passt de bal zonder na te denken. Piccardo probeert de bal aan de voet te houden. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz schiet op doel. Genca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zloduch met een snelle inworp. Daar is Szpiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpiech geeft de bal voor. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Genca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Inworp. Kociniak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Genca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 13:0

78e minuut.
Kociniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żebro komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Degrasiński geeft een hoge lob. Jałocha probeert de bal aan de voet te houden. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech geeft een lange en hoge pass. Genca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 14:0

84e minuut.
Zbrzeźniak is nu in balbezit. Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft een hoge lob. Żebro heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majsner komt het veld opgelopen. Genca trapt de bal weg. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki passt de bal in één keer door. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 24%, RKS Dąbrowa Górnicza 76%.
Komandosi z Naramowic - RKS Dąbrowa Górnicza 14:0