Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Dąbrowa Górnicza Komandosi z Naramowic
Normal Tactiek Z-69
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałocha begaat een overtreding. Tułodziecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Arnaud met een snel genomen vrije trap. Piccardo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Daar is Tułodziecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki onderschept slim de pass. Arnaud geeft een hoge lob. Hajdamowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:1

9e minuut.
Hajdamowicz passt de bal in één keer door. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:2

10e minuut.
Ostoja is nu in balbezit. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz passt de bal zonder na te denken. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Genca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:3

12e minuut.
Tułodziecki passt de bal zonder na te denken. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. Korpalski probeert de bal aan de voet te houden. Genca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:4

14e minuut.
Tułodziecki met een sublieme pass. Trzopek geeft een hoge lob. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:5

17e minuut.
Hajdamowicz passt de bal in één keer door. Arnaud heeft problemen om de bal te vangen. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hajdamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:6

19e minuut.
Jałocha heeft problemen om de bal te vangen. Jałocha passt de bal met de wreef. Daar is Tułodziecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tułodziecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:7

21e minuut.
Tułodziecki onderschept slim de pass. Tułodziecki speelt de bal door. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tułodziecki rent richting de bal. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud geeft de bal voor. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Genca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Trębicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Cwelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tułodziecki met een sublieme pass. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tułodziecki speelt de bal door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo passt de bal met de wreef. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zloduch onderschept slim de pass. Zloduch geeft een lange en hoge pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Genca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Genca niet meer kan verder spelen. Cieplewicz komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech geeft een hoge lob. Hajdamowicz springt en kopt de bal. Cieplewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:8

30e minuut.
Levitskiy geeft een lange en hoge pass. Piccardo kopt de bal weg. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz schiet op doel. Cieplewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:9

31e minuut.
Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwozda passt de bal zonder na te denken. Piccardo is nu in balbezit. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jałocha rent richting de bal. Piccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Piccardo geeft een lange en hoge pass. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zloduch neemt de hoekschop. Jałocha heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:10

39e minuut.
Hajdamowicz rent richting de bal. Zloduch rent richting de bal. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz geeft een hoge lob. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft een hoge lob. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:11

43e minuut.
Trzopek geeft de bal voor. Levitskiy geeft de bal voor. Hajdamowicz kopt de bal weg. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dąbrowa Górnicza 85%, Komandosi z Naramowic 15%.
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:12

46e minuut.
Gwozda verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech speelt de bal door. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:13

47e minuut.
Szpiech passt de bal met de wreef. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:14

51e minuut.
Degrasiński speelt de bal door. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech met een sublieme pass. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:15

56e minuut.
Daar is Gwozda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel. Hajdamowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieplewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:16

57e minuut.
Senderowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderowski passt de bal met de wreef. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hajdamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Piccardo speelt de bal door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tułodziecki kopt de bal weg. Daar is Hajdamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Korpalski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:17

69e minuut.
Cieplewicz neemt vlug de vrije trap. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki geeft de bal voor. Hajdamowicz controleert de bal met de borst. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zloduch rent richting de bal. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz passt de bal in één keer door. Zloduch is nu in balbezit. Zloduch geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Cwelik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tułodziecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Arnaud onderschept slim de pass. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Korpalski is nu in balbezit. Piccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Piccardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:18

75e minuut.
Kociniak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Trębicki rent richting de bal. Kociniak onderschept slim de pass. Kociniak met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zloduch met een sublieme pass. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:19

79e minuut.
Zloduch geeft een hoge lob. Cwelik heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo met een sublieme pass. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cieplewicz met een sublieme pass. Buitenspel voor Senderowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Arnaud neemt vlug de vrije trap. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Cieplewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kociniak rent richting de bal. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Kociniak is nu in balbezit. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majsner komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Majsner geeft een lange en hoge pass. Zloduch rent richting de bal. Trębicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trębicki krijgt een gele kaart. Zloduch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majsner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jaranowski de bal. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Cieplewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kociniak de bal. Arnaud rent richting de bal. Arnaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:20

90e minuut.
Szpiech geeft de bal voor. Piccardo speelt de bal door. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak haalt uit met een fantastische trap. Cieplewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dąbrowa Górnicza 91%, Komandosi z Naramowic 9%.
RKS Dąbrowa Górnicza - Komandosi z Naramowic 0:21