Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Real Shadows Kozaki Nowodworce
Podstawowa Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Pocierznicki passt de bal in één keer door. Jaskólski is nu in balbezit. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski onderschept slim de pass. Jaskólski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś rent richting de bal. Woś passt de bal zonder na te denken. Pocierznicki rent richting de bal. Pocierznicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Kozaki Nowodworce 0:1

22e minuut.
Gos probeert naar een medespeler te passen. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki passt de bal in één keer door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Patyczek is nu in balbezit. Pocierznicki onderschept slim de pass. Pocierznicki geeft de bal voor. Nowomiejski is nu in balbezit. Nowomiejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Real Shadows 47%, Kozaki Nowodworce 53%.
The Real Shadows - Kozaki Nowodworce 0:1

51e minuut.
Gurtowski geeft de bal voor. Daar is Gos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gos probeert naar een medespeler te passen. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Patyczek de bal. Gos geeft een hoge lob. Jaskólski is nu in balbezit. Jaskólski draait met de bal, schiet en ... Donek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Real Shadows - Kozaki Nowodworce 0:2

56e minuut.
Jaskólski onderschept slim de pass. Jaskólski probeert naar een medespeler te passen. Pocierznicki heeft problemen om de bal te vangen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Jaskólski de bal. Jaskólski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Dziedzic de bal. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wolik met een sublieme pass. Pocierznicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocierznicki passt de bal in één keer door. Jaskólski rent richting de bal. Jaskólski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Zambrowski rent richting de bal. Zambrowski geeft een hoge lob. Małaszuk probeert de bal met de borst te controleren. Małaszuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gurtowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gos is nu in balbezit. Patyczek rent richting de bal. Patyczek speelt de bal door. Pocierznicki is nu in balbezit. Pocierznicki draait met de bal, schiet en ... Donek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Real Shadows 62%, Kozaki Nowodworce 38%.
The Real Shadows - Kozaki Nowodworce 0:2