Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łydka Łagoszów C.F pogoni szczen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Zaborski rent richting de bal. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała speelt de bal door. Stawowy rent richting de bal. Stawowy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała geeft een hoge lob. Bieniuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Stawowy de bal. Stawowy schiet op doel. Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Siarkowski passt de bal met de wreef. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski is nu in balbezit. Wielopolski is nu in balbezit. Wielopolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wijas heeft problemen om de bal te vangen. Wilczyński is nu in balbezit. Wijas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wijas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wijas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Stawowy krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąs kopt de bal weg. Dźwigała rent richting de bal. Dźwigała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dźwigała is nu in balbezit. Dźwigała passt de bal zonder na te denken. Mencik heeft problemen om de bal te vangen. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - pogoni szczen 0:1

43e minuut.
Gracz passt de bal met de wreef. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała passt de bal met de wreef. Stawowy rent richting de bal. Stawowy schiet op doel. Kochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łydka Łagoszów C.F 60%, pogoni szczen 40%.
Łydka Łagoszów C.F - pogoni szczen 0:1

46e minuut.
Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała rent richting de bal. Dźwigała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała passt de bal zonder na te denken. Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy haalt uit met een fantastische trap. Kochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łydka Łagoszów C.F - pogoni szczen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łydka Łagoszów C.F 45%, pogoni szczen 55%.
Łydka Łagoszów C.F - pogoni szczen 0:2