Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogoni szczen Komandosi z Naramowic
Normal Tactiek Z-69
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Rossi passt de bal met de wreef. Tułodziecki geeft een lange en hoge pass. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen. Halikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:1

3e minuut.
Piccardo is nu in balbezit. Hajdamowicz is nu in balbezit. Piccardo rent richting de bal. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Halikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Tułodziecki speelt de bal door. Hajdamowicz geeft een lange en hoge pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Zloduch passt de bal met de wreef. Szpiech rent richting de bal. Szpiech passt de bal met de wreef. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Hajdamowicz is nu in balbezit. Bubel rent richting de bal. Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:2

16e minuut.
Stawowy passt de bal met de wreef. Gracz rent richting de bal. Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Halikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:3

20e minuut.
Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zloduch is nu in balbezit. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:4

23e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Wijas is nu in balbezit. Zloduch speelt de bal door. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:5

25e minuut.
Wijas is nu in balbezit. Piccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Piccardo passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo passt de bal met de wreef. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:6

28e minuut.
Dźwigała rent richting de bal. Dźwigała passt de bal met de wreef. Bubel is nu in balbezit. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Halikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:7

29e minuut.
Stawowy is nu in balbezit. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Piccardo rent richting de bal. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Degrasiński kopt de bal weg. Daar is Zloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zloduch passt de bal zonder na te denken. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Halikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Piccardo de bal. Piccardo passt de bal in één keer door. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel. Halikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 86%, Komandosi z Naramowic 14%.
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:8

46e minuut.
Zloduch is nu in balbezit. Zloduch speelt de bal door. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud geeft de bal voor. Piccardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Tułodziecki rent richting de bal. Arnaud is nu in balbezit. Piccardo probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jędykiwiecz de bal onder controle te krijgen. Szpiech kopt de bal weg. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cieśla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tułodziecki met de inworp. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tułodziecki onderschept slim de pass. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Halikowski bokst de bal weg.

58e minuut.
Gracz rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz geeft de bal voor. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Daar is Bubel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zloduch met een snelle inworp. Hajdamowicz geeft de bal voor. Halikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:9

61e minuut.
Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Stawowy kopt de bal weg. Degrasiński speelt de bal door. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:10

66e minuut.
Szpiech met een sublieme pass. Piccardo rent richting de bal. Piccardo passt de bal in één keer door. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Halikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Kociniak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Piccardo met een sublieme pass. Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal in één keer door. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak draait met de bal, schiet en ... Halikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bubel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kociniak rent richting de bal. Kociniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:11

82e minuut.
Kociniak met een sublieme pass. Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft een lange en hoge pass. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Arnaud probeert de bal aan de voet te houden. Arnaud met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel. Halikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:12

86e minuut.
Majsner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoni szczen 70%, Komandosi z Naramowic 30%.
pogoni szczen - Komandosi z Naramowic 0:12