Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi z Naramowic pogoni szczen
Z-69 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Zloduch heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz rent richting de bal. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Halikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 1:0

5e minuut.
Stawowy is nu in balbezit. Tułodziecki onderschept slim de pass. Tułodziecki met een sublieme pass. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 2:0

8e minuut.
Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz met een sublieme pass. Piccardo heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo schiet op doel. Halikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 3:0

10e minuut.
Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zloduch rent richting de bal. Zloduch speelt de bal door. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jędykiwiecz met een harde bal richting middenveld. Trzopek kopt de bal weg. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wijas passt de bal in één keer door. Świderski probeert naar een medespeler te passen. Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz onderschept slim de pass. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szpiech is nu in balbezit. Szpiech passt de bal zonder na te denken. Arnaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud rent richting de bal. Piccardo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 4:0

20e minuut.
Krupiński is nu in balbezit. Krupiński geeft een hoge lob. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Bubel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft een hoge lob. Daar is Piccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Halikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 5:0

28e minuut.
Zloduch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piccardo kopt de bal weg. Bubel heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 6:0

30e minuut.
Szpiech is nu in balbezit. Szpiech geeft een hoge lob. Jędykiwiecz heeft problemen om de bal te vangen. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 7:0

31e minuut.
Piccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Piccardo passt de bal met de wreef. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 8:0

34e minuut.
Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki speelt de bal door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 9:0

35e minuut.
Piccardo onderschept slim de pass. Piccardo passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Halikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 10:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zloduch met een snelle inworp. Hajdamowicz rent richting de bal. Szpiech geeft een hoge lob. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 30%, pogoni szczen 70%.
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 11:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zloduch met een snelle inworp. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech geeft een hoge lob. Piccardo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tułodziecki met een snelle inworp. Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft een lange en hoge pass. Halikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki passt de bal zonder na te denken. Piccardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hajdamowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdamowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz speelt de bal door. Piccardo rent richting de bal. Piccardo haalt uit met een fantastische trap. Halikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 12:0

60e minuut.
Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz passt de bal zonder na te denken. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 13:0

62e minuut.
Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud passt de bal zonder na te denken. Piccardo rent richting de bal. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 14:0

68e minuut.
Stopa kopt de bal weg. Klungelig pakt Piccardo de bal. Piccardo met een sublieme pass. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Halikowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 15:0

70e minuut.
Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki met een sublieme pass. Piccardo rent richting de bal. Piccardo schiet op doel. Jędykiwiecz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bubel geeft de bal voor. Stopa kopt de bal weg. Arnaud met een sublieme pass. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Halikowski met een harde bal richting middenveld. Zloduch kopt de bal weg. Klungelig pakt Gracz de bal. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Kociniak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Świderski onderschept slim de pass. Świderski speelt de bal door. Piccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccardo schiet op doel. Halikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 16:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majsner komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Trzopek probeert naar een medespeler te passen. Tułodziecki heeft problemen om de bal te vangen. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Piccardo is nu in balbezit. Piccardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi z Naramowic 28%, pogoni szczen 72%.
Komandosi z Naramowic - pogoni szczen 16:0